Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

InovaPrime is lid van het IT4IT The Open Group

InovaPrime is lid geworden van het IT4IT-forum van The Open Group, om zich zo te kunnen blijven focussen op innovatie, nieuwe marktbenaderingen, en nieuwe oplossingen en technologieën. Het is een strategische beslissing om de teamexpertise te verbeteren en business value van services en oplossingen te vergroten.

Door de continue opschaling van innovatie moet InovaPrime altijd klaar staan om op marktuitdagingen te kunnen inspelen, wat het noodzakelijk maakt om nieuwe frameworks, methodologieën en werkconcepten te vinden om zo haar diensten en oplossingen te verbeteren en business value te vergroten.

InovaPrime is leverancier van een Business Process Management oplossing - Governance.Business - die gedeeltelijk is ontworpen op basis van IT4IT, ITIL, PRINCE2 en andere referentie frameworks. Het is daarom noodzakelijk om deel uit te maken van The Open Group als knowledge base voor IT-management mogelijkheden voor bedrijfstransformatie.

De The Open Group is een wereldwijd consortium die het mogelijk maakt om bedrijfsdoelen te bereiken door gebruik te maken van technologische standaarden. Het bestaat uit meer dan 625 organisaties, waaronder klanten, systeem- en oplossingsintegrators, software vendors, academici en consultants uit verschillende sectoren.

 

Over InovaPrime

InovaPrime is een wereldwijd opererend IT-bedrijf dat Consulting, Managed Services, Solution Development en Outsourcing aanbiedt. De focus ligt op het leveren van hoogwaardige oplossingen aan haar klanten, door de inzet van de meest recente en efficiënte technologieën, waardoor business value en time-to-market worden gemaximaliseerd.

InovaPrime werd opgericht in 2015, in Portugal en heeft kantoren in Spanje, Nederland, Denemarken en Zweden.

Ga voor meer informatie naar https://www.inovaprime.com/

 

Over Governance.Business

Governance.Business is een software-oplossing ontwikkeld door InovaPrime. Governance.Business is een oplossing voor Business Process Management. Het is ontworpen om bedrijven te helpen met governance en management van hun strategie, doelen, prioriteiten, processen en mensen met betrekking tot strategieplanning en -uitvoering; van portfolio management en projectuitvoering tot resource-optimalisatie.

Ga voor meer informatie naar https://governance.business/

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-19T12:55:24.000Z InovaPrime
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.