Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Webinar – De uitdaging van effectieve en wendbare IT besturing

29 Oktober aanstaande zal InovaPrime in samenwerking met iTactics de uitdagingen bespreken die middelgrote organisaties hebben met hun IT besturing oftewel de IT governance. Kwint Hoge en Niels van Woudenberg, iTactics partners, en Marco Batista InovaPrime CEO, praten over wat wendbare en effectieve IT governance betekent en waarom het belangrijk is, delen inzichten, en geven tips waarmee je vandaag kan starten om de IT governance van jouw organisatie beter te maken.

De webinar vind plaats op donderdag 29 oktober om 15:00 op het Zoom.us platform. Je kunt je hier aanmelden en er meer over te weten komen.   

In de Webinar zullen zij ingaan op de tools, processen, communicatie en samenwerking die nodig is binnen IT governance, de waarde van effectieve en wendbare IT governance, de rol van IT en het IT operating model, en andere relevante onderwerpen.  

Je krijgt daarmee toegang tot inzichten en tips waarmee je vandaag kan starten om de IT governance van jouw organisatie beter te maken.  

Meld je vandaag aan! Heb je geen tijd op dat moment? Registreer je toch en je krijgt toegang tot de opname en presentatie.    

 

InovaPrime  

InovaPrime is een snel groeiende innovatieve adviesorganisatie die opereert op terreinen zoals governance, management en informatie technologie. Met succesvolle cases in het implementeren van management oplossingen bij een breed scala aan branches, van banking tot aeronautica tot consumenten elektronica, staat InovaPrime vooraan bij de ontwikkelingen om managers in al deze takken van de economie te voorzien van de juiste informatie op het moment dat beslissingen moeten worden genomen. Meer informatie: https://www.inovaprime.com/ 

iTactics 

iTactics is gespecialiseerd in het bouwen van effectieve IT organisaties van grote en middelgrote organisaties. iTactics helpt clienten met tools, processen en software om mensen te laten samenwerken tijdens de voorbereiding en uitvoering van IT projecten. Meer informatie: https://www.itactics.nl/   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-14T16:57:37.000Z InovaPrime


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.