Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ThoughtSpot ondersteunt Snowflake's Snowpark

ThoughtSpot, het Modern Analytics Cloud-bedrijf, gaat Snowpark ondersteunen, de nieuwe ontwikkelaarsomgeving van datacloud-bedrijf Snowflake. Met Snowpark kunnen data engineers, data scientists en ontwikkelaars hun voorkeurstaal gebruiken om te profiteren van Snowflake's krachtige platform, en nu ook ThoughtSpot gebruiken om deze voorspellingen, modellen en data toegankelijk te maken voor iedere zakelijke gebruiker dankzij het gemak van search en AI.

Veranderende dynamiek bij gebruikers en snelle technische innovatie zorgen ervoor dat bedrijven hun data op een andere manier moeten gebruiken om te kunnen concurreren. Data- en analytics-stacks die op legacy-technologie zijn gebouwd, schieten hierin tekort. Ze vereisen dat gebruikers meerdere complexe omgevingen leren kennen, creëren data- en processilo's, introduceren data latency-problemen en zijn alleen toegankelijk via statische, inflexibele dashboards. Dit beperkt de impact van analyses en laat zakelijke gebruikers niet profiteren van investeringen in AI, machine learning en data science. 

Bedrijven hebben een eenvoudige interface nodig om deze geavanceerde datamogelijkheden snel en op grote schaal beschikbaar te maken voor alle medewerkers, inclusief ontwikkelaars, dataprofessionals en zakelijke medewerkers. 

ThoughtSpot for Snowpark mobiliseert alle data en maakt het eenvoudig om krachtige inzichten te ontsluiten voor iedereen. Snowpark biedt gebruikers de mogelijkheid code te schrijven en te implementeren in de taal van hun keuze, zonder dat ze de Snowflake-omgeving hoeven te verlaten, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en er minder beheer nodig is. Met ThoughtSpot kunnen krachtige inzichten direct aan zakelijke gebruikers worden getoond via search.

Klanten kunnen met ThoughtSpot for Snowpark AI en ML use cases sneller in productie nemen. Met ondersteuning voor andere talen en ML-runtimes wordt de kracht van AI en ML in handen gelegd van zakelijke gebruikers en besluitvormers, waardoor betere beslissingen worden genomen en een hogere ROI op AI-investeringen wordt behaald. De samenwerking zorgt verder voor efficiënte data-to-decision pijplijnen. Snowpark maakt het eenvoudig om datapijplijnen te bouwen die gebruikmaken van vertrouwde constructies en data libraries van derden, terwijl ThoughtSpot een nieuwe consumer-grade ervaring biedt voor zakelijke gebruikers om met die pijplijnen aan de slag te gaan, zodat zowel technische als niet-technische gebruikers gemakkelijk en efficiënt van data naar beslissingen kunnen gaan. Bovendien kunnen product managers met ThoughtSpot Everywhere interactieve en slimme data-apps bouwen, testen en in gebruik nemen of met gebruik van Snowpark search driven analytics in hun producten integreren en daarmee zorgen voor rijkere analytics-ervaringen.

"Krachtigere, genuanceerde data-ervaringen, gevoed door machine learning, AI en analytics vormen het concurrentievoordeel voor moderne bedrijven. De sleutel is om deze naar de zakelijke gebruikers te krijgen", zegt Seann Gardiner, SVP Business Development bij ThoughtSpot. "Snowflake heeft het met de introductie van Snowpark eenvoudiger gemaakt om deze technologieën te benutten via een verscheidenheid aan programmeertalen. ThoughtSpot gaat nu een stap verder en maakt deze use cases tastbaar voor de mensen die beslissingen nemen, zich bezighouden met klanten en uiteindelijk de koers uitzetten voor hun organisaties."

Sterke toename gebruik van ThoughtSpot en Snowflake

Het nieuws volgt op de snelle adoptie van ThoughtSpot en Snowflake door klanten. In het afgelopen kwartaal zag ThoughtSpot een toename van 200 procent in het aantal netto gezamenlijke nieuwe klanten ten opzichte van het kwartaal ervoor. 

Harsha Kapre, Product Manager van Snowflake: "Rijke data-ervaringen, aangedreven door de cloud, AI en machine learning, maken het verschil in de huidige markt. ThoughtSpot en Snowflake werken samen om mensen uit alle lagen van een organisatie te helpen data efficiënt en effectief te gebruiken, ervan te leren en er actie mee te ondernemen. Bedrijven die analytics naar hun zakelijke gebruikers willen brengen of data-applicaties willen bouwen om met klanten en partners in contact te komen, kunnen dankzij de samenwerking met ThoughtSpot de belofte van data-democratisering waarmaken.”

"Bedrijven willen hun bedrijf transformeren door gebruik te maken van de kracht van data en inzichten. Met ThoughtSpot for Snowpark kunnen zij deze ongelooflijk krachtige combinatie inzetten om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop hun bedrijf data gebruikt", aldus Jayant Prabhu, VP & Global Head, Data & Analytics, Wipro Limited. "Ons elite-partnership met Snowflake en ThoughtSpot, samen met onze diepgaande branche- en domeinexpertise, helpen ons om klanten rijke analytics-ervaringen te bieden en hun Intelligent Enterprise-traject te versnellen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-11T13:29:00.000Z ThoughtSpot


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.