Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wat zijn de beste beleggingsfondsen?

Beleggen, steeds meer mensen kiezen ervoor. Waarom doen mensen dit en wat zijn nou eigenlijk de beste beleggingsfondsen? Mocht jij benieuwd zijn naar dat laatste, dan raden we het je aan om op de link te klikken. Doordat de spaarrentes anno 2021 niet meer interessant zijn kiezen steeds meer mensen ervoor om te beleggen. Op deze manier kan je namelijk wel geld verdienen. Je zal dan wel op een goede manier moeten beleggen en het is aan te raden om dit via een goed beleggingsfonds te doen. Doe je dit niet, dan kan dit voor de nodige problemen zorgen. Je moet er toch niet aan denken dat je bijvoorbeeld te maken krijgt met oplichters. Lees je daarom goed in en kies voor een partij die ervoor wilt zorgen dat jij zo goed mogelijk kunt beleggen.

Ideale hulp

Bovenstaand hebben we je een link gegeven van een website. Op deze website vind je veel handige informatie over de beste beleggingsfondsen. Deze partij heeft op een eerlijke en neutrale manier onderzoek gedaan en wij raden dit dan ook zeker aan. Op basis van verschillende factoren hebben zij bepaald wat de beste beleggingsfondsen zijn. Zo is er bijvoorbeeld gekeken naar het rendement van de afgelopen 5 jaar. Hebben ze gekeken naar de belangrijkste argumenten van fondsen om voor hun te kiezen en is er gekeken naar de grootte van het fonds. In de meeste gevallen is een partij betrouwbaar als het om een zeer grote partij gaat. Verder is er gekeken naar het type beleggingsfonds, de lopende kosten en de ESG-score. Ben jij benieuwd naar dat laatste? Dan raden we het je aan om de volgende alinea te lezen.

Wat is een ESG-score

Bovenstaand vertelden we al dat men bij ThinkRich.nl kijkt naar de ESG-score van een aanbieder. In deze alinea gaan we jou vertellen wat deze score nou eigenlijk inhoudt. ESG is een afkorting en staat voor Environment Sustainability & Reporting. Dit kunnen we het beste omschrijven als de duurzaamheid van een beleggingsfonds. De score loopt van 0 tot 50, hoe lager de score is, hoe duurzamer de belegging is. Wanneer we kijken naar de gemiddelde score, dan kunnen we concluderen dat deze rond de 23 ligt. Wanneer je een kijkje neemt op de website van ThinkRich.nl, dan krijg je aanbieders te zien die lager en dus beter scoren.

Verantwoord beleggen

Wil jij beleggen, verdiep je hier dan goed in. Wanneer je zomaar gaat beleggen zonder enige kennis, dan is de kans groot dat je geld gaat verliezen en dat wilde je juist niet. Je wilt juist dat je geld na verloop van tijd meer waard wordt. Mocht jij momenteel weinig kennis van beleggen hebben, dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een cursus te volgen. Wanneer je kiest voor een goede cursus, dan wordt alles je uitgelegd en kan je op een verantwoorde manier beleggen. Wij raden het in ieder geval altijd aan om dit op deze manier te doen. De risico’s worden hierdoor al meteen een stuk kleiner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-01T09:44:19.000Z Twenty Four Webvertising BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.