Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De voordelen van een internationaal platform voor CAE-gebruikers

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van CAE-software. Sneller engineeren, minder fouten en het automatiseren van standaard processen zorgen ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Hoewel goede software komt met een training en een behulpzame helpdesk, kost de implementatie van dergelijke programma’s toch altijd tijd en inzet. En omdat het personeel over het algemeen niet voor het oprapen ligt, is het soms moeilijk om mensen vrij te maken die zich volledig op de software kunnen storten.

Internationaal op zoek naar kennis Een internationaal platform waar gebruikers van elektrotechnisch tekenprogramma’s en service providers in engineering en paneelbouw elkaar vinden, vormt een oplossing. Ervaren, bewezen deskundige service providers bieden zichzelf aan als ondersteuning voor gebruikers. Ze ondersteunen bij het oplossen van uitdagingen en als extra mankracht bij (grote) projecten. Gebruikers filteren eenvoudig op de kennis die ze nodig hebben. Matchmaker Het principe is eenvoudig: op het platform bieden service providers zich aan. Ze omschrijven in welke sector ze actief zijn, bijvoorbeeld de paneelbouw, en met welke software ze werken. Gebruikers filteren vervolgens op het soort dienst, de software en de regio waarin ze op zoek zijn. Er verschijnt een lijst met matches en gebruiker en service provider kunnen onderling afspraken maken over de benodigde hulp, de tijdsinspanning en de facturatie.

 

Hulp is vlakbij Een dergelijke constructie heeft als voordeel dat gebruikers niet te lang op hulp hoeven te wachten. Wellicht weet een expert uit Polen wel exact hoe een bepaalde koppeling werkt en kan degene dat via een videoverbinding uitleggen aan een bedrijf in Nederland. Waardevolle connecties Voorheen moesten organisaties vaak lang wachten tot accountmanagers de match gemaakt hadden tussen gebruiker en service provider. Dat is nu verleden tijd: iedereen kan digitaal snel en eenvoudig hulp zoeken. Of dat nu voor een klein probleem is, of juist voor een meerweeks project. Het zorgt ervoor dat er minder fouten ontstaan en er efficiënter gewerkt kan worden. Bovendien ontstaan er vaak waardevolle internationale connecties waar alle partijen iets van kunnen leren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-22T08:28:54.000Z Lequal
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.