Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cees Versteeg en Wilfred Langelaan naar FIQAS

Groeiend en innoverend FIQAS versterkt management team met Cees Versteeg (ex-KPN) en Wilfred Langelaan (ex Royal Flora Holland) FIQAS maakt een sterke groei door en zet vol in op innovatie. Om de operationele en strategische slagkracht te vergroten heeft het Aalsmeerse softwarebedrijf Cees Versteeg aangesteld als operationeel directeur. Afkomstig van KPN, waar hij onder andere Manager CIO Office, Program Manager Fiber en Directeur Operations Sympac bv (de zakelijke internationale mobiele provider van KPN) was, beschikt Cees over veel ervaring in de telecomsector, een belangrijke doelmarkt voor de gespecialiseerde facturatieoplossingen van FIQAS. Een andere recente versterking van het FIQAS management team betreft Wilfred Langelaan, voorheen werkzaam als Teammanager bij Royal FloraHolland, waar hij verantwoordelijk was voor diverse ontwikkelteams die bouwden aan veilsystemen, met grote aandacht voor real-time aspecten en continue beschikbaarheid.

FIQAS biedt als serviceorganisatie managed services voor tarifering, facturatie en debiteurenbeheer. De afgelopen maanden zijn weer diverse uitdagende projecten opgeleverd voor nieuwe en bestaande klanten in binnen- en buitenland en er wordt hard gewerkt aan een aantal grootschalige projecten. Om een dergelijke groei organisatorisch te bestendigen is in de persoon van Cees Versteeg de juiste versterking gevonden.

Cees was in zijn laatste functie bij KPN verantwoordelijk voor het management van het CIO Office, het bedenken en uitvoeren van ICT verbeterprogramma’s, reorganisaties en beleid. Bij FIQAS gaat Cees leiding geven aan Operations, de werkzaamheden optimaliseren en daarmee inrichten voor verdere groei. Daarnaast zal Cees zijn ervaring inzetten om samen met algemeen directeur Rob Geleijn en het management de strategische lijnen uit te zetten voor de toekomst.

Wilfred Langelaan speelde in zijn laatste functie bij Royal FloraHolland een belangrijke rol bij het veranderproces richting Agile/Scrum. In de rol van scrummaster heeft Wilfed uit de eerste hand veel ervaring opgedaan met een dergelijke transitie. Als Manager Product Development bij FIQAS zet hij deze ervaring in om zowel de Scrum werkwijze als de technologische innovatie binnen het altijd vernieuwende bedrijf te begeleiden.

Rob Geleijn verwacht veel van de expertise en ervaring die beide aanwinsten meebrengen. “Met het toevoegen van Cees en Wilfred aan ons management team zetten we een belangrijke stap in het verder schaalbaar maken van ons bedrijf. Hierdoor kunnen we onze groeiende customer base optimaal blijven bedienen en tegelijkertijd fors inzetten op innovatie, wat randvoorwaardelijk is voor toekomstig succes”.

FIQAS, bezig aan het meest succesvolle jaar uit haar bijna 30 jarige historie, breidt overigens ook in de breedte uit en blijft op zoek naar technisch talent om First In Quality and Service te blijven.

Meer informatie? Erik Henselmans / erik.henselmans@fiqas.nl / 06 - 13135273

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-07T10:10:13.000Z FIQAS Software B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.