Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Capitar IT Group breidt team uit

Capitar IT Group heeft zijn team uitgebreid met vier technisch specialisten die het bedrijf helpen bij het verder uitbouwen van IAM-, security-, hosting- en beheerdiensten. Capitar biedt Managed Services met een sterke focus op beveiliging. De vraag naar Identity en Access management (IAM) en innovatieve hosting en security-oplossingen bij middelgrote en grote organisaties neemt flink toe. Door de uitbreiding van het team met vier nieuwe experts laat Capitar zien te investeren in uitstekende service en advies dat gestoeld is op brede kennis en ervaring.

De vier nieuwe technisch specialisten zijn:

Bram de Vries is aangesteld als IAM- en business consultant, zijn taak is om klanten te adviseren over Identity Management oplossingen (IDM). Deze kennis heeft hij opgedaan bij zijn vorige werkgever, Achmea. Hier was Bram 19 jaar in dienst, en vervulde onder andere de rol van projectleider en product owner IDM, en procesmanager Autorisatiemanagement.

Ronald Staal is de nieuwe accountmanager bij Capitar, in deze rol informeert hij bedrijven over welke IT-oplossingen de bedrijfsgroei kunnen faciliteren. Ronald was 5,5 jaar als servicemanager en adviseur werkzaam bij Xcellent. Deze organisatie ontwerpt, bouwt en beheert IT infrastructuren voor middelgrote organisaties.

Rene Kiviet is sinds kort IAM consultant bij Capitar, hij richt zich met name op de technische implementaties van de Capitar-IAM oplossingen. Rene was een jaar technical consultant bij Grabowsky, en daarvoor zeventien jaar CEO en developer bij iCheck Systems waar hij een brede ervaring heeft ontwikkeld op het gebied van security, website and server monitoring.

Capitar investeert ook in het opleiden van jonge, getalenteerde IT-professionals. Danny van den Hof rondt deze maanden een afstudeerstage voor het Windesheim University of Applied Science af bij Capitar. Danny werkt aan het opzetten van een gedistribueerd datacenter, waarbij het ‘disaster proof’ hosten van IAM diensten centraal staat, met inzet van de oplossingen LizardFS en ZeroTier. Vanaf januari 2019 wordt Danny aangesteld als nieuw technisch consulent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-04T11:06:20.000Z Capitar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.