Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Duurzaam transformeren met Insight

Insight verstevigt zijn rol als een maatschappelijk verantwoorde onderneming met de publicatie van het eerste Insight MVO-rapport. Het rapport onderstreept de maatschappelijke betrokkenheid en ethische en duurzame manier van handelen.

Insight, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen op het gebied van hard- en software, verstevigt vandaag zijn rol als een maatschappelijk verantwoorde onderneming met de publicatie van het eerste Insight MVO-rapport. Dit in navolging van de toetreding tot de Global Compact en Responsible Business Alliance van de Verenigde Naties in 2018, waarbij Insight toezegging deed om bedrijven te helpen hun IT-behoeften op intelligente en verantwoordelijke wijze te beheren.

“In onze bedrijfswaarden ‘Hunger, Heart and Harmony’ komt onze wens om van de wereld een betere plek te maken tot uitdrukking. We doen dit door betekenisvolle verbindingen te realiseren tussen mensen door middel van technologie,” zegt Ken Lamneck, CEO van Insight. “Dankzij ons volledige aanbod aan technologische oplossingen zijn wij in staat klanten te helpen de waarde van wat ze doen te vergroten, zodat ze op hun beurt betere producten en diensten kunnen ontwikkelen.”

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen door Insight komt voort uit de behoefte om bedrijven te helpen efficiënt te functioneren en hen tegelijkertijd verder te helpen om digitaal te innoveren. Dit omvat het optimaliseren van de IT supply chain via effectieve en geautomatiseerde werkwijzen; door werkzaamheden te laten verlopen via intelligente publieke en private cloudoplossingen en datacentra; en het personeel onderling te verbinden via moderne werkplekoplossingen die hen in staat stellen hun volledige potentieel te benutten.

“Technologie opent nieuwe deuren naar innovatieve ideeën, brengt mensen dichter bij elkaar en stelt ons in staat slimmer te werken. Slim gebruik van IT betekent ook dat we het milieu minder belasten. Onze activiteiten rondom lifecycle- en inkoopmanagement stellen bedrijven in staat om hun activiteiten te stroomlijnen en op verantwoorde wijze te groeien,” zegt Wolfgang Ebermann, president Insight EMEA. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-21T13:45:35.000Z Insight Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.