Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VAA Data Works benoemt Guido van Dinther als Algemeen Directeur

Rosmalen – Guido van Dinther start per 1 maart als Algemeen Directeur bij VAA Data Works. Corné van Aaken (huidige Algemeen Directeur en mede-eigenaar) zal Guido de komende maanden gaan introduceren in de markt van VAA Data Works. Dit betekent dat na ruim 35 jaar Corné van Aaken zich geleidelijk terugtrekt uit VAA Data Works en van zijn pensioen zal gaan genieten. Corné blijft wel als adviseur beschikbaar. Guido zal samen met Technisch Directeur Will Kroot het directieteam vormen van VAA Data Works, samen zullen zij de ambitieuze groeidoelstellingen in de markt van Agri & Food op gebied van ICT gaan realiseren.

Guido komt van AXIANS, waar hij leiding gaf aan de business unit Internet of Things, waar hij eerder al meerdere functies heeft bekleed binnen de VINCI-Energies groep. Hij is in diverse branches werkzaam geweest, waaronder de voedingsmiddelen industrie. De rode draad in Guido’s carrière is de combinatie van bedrijfsoptimalisatie en ICT met een sterke drive voor innovatie. Dit is ook wat hij meebrengt in zijn nieuwe rol als Algemeen directeur bij VAA Data Works. Hier over zegt hij zelf: ‘Kansen als deze, om een succesvolle ondernemer op te volgen en een gezonde onderneming voort te zetten, komen niet vaak op je pad. Er was dan ook geen andere optie dan volmondig ja te zeggen en deze fantastische uitdaging aan te gaan.’

VAA Data Works kenmerkt zich al 35 jaar in de Agri & Food markt als ICT partner voor dataplatformen, handelsplatformen, benchmarking en Data-Science. In Juli 2020 ging Corné van Aaken, oprichter van VAA, een nieuwe samenwerking aan met BIF en Will Kroot om zijn VAA te continueren in VAA Data Works.

VAA Data Works ontsluit en deelt data over ketenpartijen heen met als doel om binnen de ketens waarde toe te voegen door de ontwikkeling van nieuwe toepassingen voor zaken als duurzaamheid, CO2 en gebruik van middelen. Door het maken van voorspelmodellen, optimalisering van beslissingen (data-Science) en het leveren van oplossingen voor het ontsluiten van data (via API-Platformen) bieden we organisaties de gelegenheid om te transformeren van aanbod naar vraag gestuurde productie. Wij zetten de ideeën van vandaag om in de innovaties van morgen. Dit doen we met ruim 50 medewerkers.  Meer informatie over VAA Data Works en onze oplossingen vindt u op www.vaa.com

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak met Will Kroot of Guido van Dinther via Wkroot@vaa.com of gvdinther@vaa.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-01T15:57:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.