Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CSN Groep trots op partnership met SentinelOne

Dit artikel delen:
CSN Groep trots op partnership met SentinelOne

CSN Groep is verheugd te kunnen melden dat we een strategisch partnership zijn aangegaan met marktleider in Next Generation Advanced Endpoint Protection (AEP), SentinelOne.

De markt van Next Generation AEP is volop in ontwikkeling. Na een grondige marktanalyse en ruim een jaar van uitvoerig testen en evalueren van verschillende Next Generation AEP’s, evalueren, zijn we ervan overtuigd dat we met SentinelOne de meest effectieve, schaalbare en beheersbare oplossing in huis hebben. Deze keus wordt bevestigd door zowel Gartner (2017: most visionary) als NSS Labs (2017: most effective, lowest TCO), die SentinelOne de hoogst mogelijke waardering geven.

Zoals u van CSN Groep mag verwachten hebben we grondig geïnvesteerd in kennis van deze oplossing, en zijn blij dat we deze zowel volledig managed of als een eigen dedicated oplossing kunnen aanbieden.

Over SentinelOne: De toekomst van Endpoint bescherming

Real-time bescherming tegen geavanceerde dreigingen dankzij machine learning en intelligente automatisering.

SentinelOne is de toekomst van Endpoint Bescherming. Statische, signature-based oplossingen zijn geen partij voor moderne geavanceerde aanvallen. Het gebrek aan integratie met hersteloplossingen zorgt voor een scheiding tussen detectie en herstel, waardoor organisaties lang kwetsbaar blijven.

SentinelOne Endpoint Protection Platform (EPP) verenigt bescherming, detective en herstel in een geïntegreerd platform, aangestuurd door geavanceerde machine learning en intelligente automatisering. Met SentinelOne kunnen organisaties schadelijk gedrag voorspellen over de gehele linie, en snel dreigingen elimineren dankzij volledig geautomatiseerde response mechanismen. U bent beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde aanvallen.

Monitor zelfstandig en onzichtbaar.
• Na installatie op Windows, OS X of Linux-gebaseerde endpoints monitort de SentinelOne agent continue het volledige zonder noemenswaardige impact op de performance. De agent functioneert zelfs als het endpoint offline is, en kan niet verwijderd worden (tamper-proof).

Blijf de geavanceerde dreigingen voor—bekende en onbekende.
• SentinelOne’s Dynamic Behavior Tracking (DBT) Engine past geavanceerde machine learning toe om moderne malware, exploits en andere cyber attacks te detecteren. Het voorspelt hoe een aanval zich ontwikkelt op basis van normaal gedrag, en isoleert het dan voordat het zich kan verspreiden.

Visualiseer aanvallen met real-time forensische analyse.
• SentinelOne EPP genereert forensische informatie en een intiutieve ‘attack storyline’ visualisatie. Daarmee wordt precies duidelijk wat de malware heeft geprobeerd te bereiken en op welk niveau de aanval is gestopt.

Dicht het gat van kwetsbaarheid tussen detectie en reactie.
• SentinelOne EPP automatiseert het gehele incident response process, waarmee IT afdelingen worden ontlast van ingewikkelde en langdurige onderzoeks en herstel procedures. Een dreiging wordt direct verwijderd, waarna een endpoint weer in een gezonde staat wordt gebracht. Op die manier wordt de tijd waarin uw organisatie kwetsbaar is gemarginaliseerd.

Optimaliseer uw security TCO.
• Installeer snel en simpel. SentinelOne EPP werkt op de achtergrond op endpoint systemen en heeft geen invloed performance, waardoor gebruikers productief kunnen blijven.

Flexibele installatie
• Het SentinelOne management platform kan zowel onsite of als cloud-based service worden ingericht, en beschermt zowel Windows (zelfs XP!), OS X als Linux-gebaseerde systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-16T11:13:43.000Z CSN Groep
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.