Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Resello splitst af van TWS en Yourhosting

Resello, distributeur van clouddiensten en tot voor kort onderdeel van TWS, gaat zelfstandig verder. De afsplitsing van TWS, waar ook het webhostingbedrijf Yourhosting onderdeel van uitmaakt, biedt Resello de mogelijkheid haar eigen koers uit te zetten en samenwerking met andere partijen te zoeken.

Zwolle – 16 oktober 2018. Resello, distributeur van clouddiensten en tot voor kort onderdeel van TWS, gaat zelfstandig verder. De afsplitsing van TWS, waar ook het webhostingbedrijf Yourhosting onderdeel van uitmaakt, biedt Resello de mogelijkheid haar eigen koers uit te zetten en samenwerking met andere partijen te zoeken.

Resello kan zich hierdoor volledig focussen op het internationale kanaal, zijnde de groeiende markt van resellers wereldwijd van clouddiensten. Het bedrijf is daarvoor officiële Microsoft CSP Distributor geworden en biedt een compleet automatiseringsplatform voor de verkoop, levering, beheer en facturering van clouddiensten.

Valentijn Borstlap (oprichter van Yourhosting en Resello): “Het is altijd onze bedoeling geweest om met Resello een eigen groeipad te ontwikkelen, geheel onafhankelijk van Yourhosting. Dat is ook de zienswijze van TWS, waar Yourhosting onderdeel van is. Door deze afsplitsing van TWS garanderen we die zelfstandigheid. Natuurlijk is er door een gedeeld verleden een warme band tussen beide bedrijven. Maar als klant van Resello krijgt Yourhosting gewoon dezelfde service, prijzen en voorwaarden die al onze andere klanten krijgen. Daar zijn we eerlijk en transparant over.

 

Over Resello

Resello is hét automation platform voor Microsoft CSP-partners-, overige Resellers en Agents. Resello helpt VARs, MSPs, webhosters, telcos en ISVs met succesvolle distributie van cloud diensten. Als officiële Microsoft CSP Distributor biedt Resello sinds 2013 Azure, Azure Stack, Office 365, en meer dan duizend andere cloud diensten aan voor wederverkoop. 

Het cloud business automation platform verzorgt het uitleveren, beheren en factureren van cloud diensten tussen resellers, subresellers en eindgebruikers. Door de combinatie met een geïntegreerde selfservice klantomgeving en een volledig aanpasbare storefront maakt Resello het verkopen van al deze diensten gemakkelijk. Het platform zelf is gratis, klanten betalen alleen voor de diensten die ze via het platform afnemen. Inmiddels vertrouwen 15.000 resellers op het automation platform voor hun cloud distributie. Meer informatie op https://www.resello.com.

 

Over Total Webhosting Solutions

De onderneming Total Webhosting Solutions (TWS) bestaat uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. TWS zoekt actief naar schaalvergroting in de snel consoliderende markt voor hosting- en clouddiensten. Het bedrijf combineert de kracht van onafhankelijke, snel wendbare en ondernemende bedrijven met de professionaliteit van een stabiele groep. TWS biedt bedrijven financiële zekerheid, strategische begeleiding en gedeelde kennis. Meer informatie op https://www.tws.eu.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-16T10:27:47.000Z Resello
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.