Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nasano introduceert quickscan en adviestool

Slimme tool is de nieuwste manier om snel waardevolle nieuwe leads te genereren

APELDOORN – Nasano introduceert vanaf oktober de quickscan en adviestool BravoApp. Na de warme leads tool is de BravoApp de nieuwste toevoeging aan het arsenaal van effectieve leadgeneratietools. Met de tool kunnen ondernemers en directies nog sneller groeien.

Snel advies op maat

Bedrijven kunnen met de BravoApp eenvoudig een quickscan of adviestool op hun website plaatsen. Na het invullen van een vragenlijst wordt automatisch een uitgebreid, persoonlijk adviesrapport gegenereerd en opgestuurd naar de potentiële klant. Inmiddels zijn er bijna 10.000 van die rapporten gemaakt en verstuurd.

Kennis in huis

“Zo’n rapport laat zien dat je als bedrijf veel waardevolle kennis in huis hebt,” zegt Jeroen Venus, CEO van Nasano. “Bovendien spoor je de gebruiker aan om contact op te nemen voor nog meer informatie. Op dat moment weet je door het adviesrapport al veel over je potentiële klant – hoe ze denken, wat ze nodig hebben.”

De cijfers

In de afgelopen drie jaar zijn er bijna 130.000 vragen ingevuld in 11.715 testen, en 4.000 e-mailadressen verzameld. Jeroen Venus: “De cijfers liegen er niet om: een adviserende quickscan is een effectieve manier om leads te genereren, veel beter dan bijvoorbeeld pop-ups voor een mailinglist of een live chat: je biedt echt een waardevolle, gratis dienst aan. En dat valt op.”

Over Nasano

Wij helpen ondernemers en directies die willen groeien! Met een helder doel voor ogen genereren wij op een snelle en slimme wijze meer leads. Daar zijn we goed in. Heel goed zelfs! En om dat doel te bereiken, kiezen wij voor een slimme combinatie van sales en marketing. Een integrale leadgeneratie aanpak. 

Wij zijn net als jij. Echte MKB'ers. Denkers en doeners. Wij geloven in een daadkrachtig plan en niet in wollige, vuistdikke en nietszeggende rapporten. Heldere en duidelijke analyses, een pragmatisch plan en daadkrachtige uitvoering! Dat is wie we zijn.  fff

n1 \lsdunhideus

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-17T11:43:03.000Z Nasano Management B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.