Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Solipsis Excellence & IT Busines partner van KPN

Dit artikel delen:

Solipsis is benoemd tot ‘Excellence & IT Business Partner’ van KPN. Het Excellence & IT Business Partnership is een relatief nieuwe formule die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde business partners van KPN. Voor Solipsis betekent het een nieuwe stap in het continu optimaliseren van zijn dienstverlening.

Dienstverlening Solipsis en KPN

Dankzij het partnership is Solipsis nog beter in staat om met ‘one stop shopping’ te voorzien in een innovatief en volledig dienstenportfolio op het gebied van cloud, security en werkplek. Hierbij is Solipsis het vaste aanspreekpunt van de klant en verzorgt het gehele traject van verkoop en advies tot en met de levering, installatie, service en facturatie. Natuurlijk met als doel een nog optimalere klantbeleving.

Slimme samenwerking

“In het zakelijke segment is het partnerkanaal echt hét kanaal voor KPN”, aldus René Schenk, Directeur Business Partner Organisatie van KPN. “In een tijd dat IT en telecommunicatie samenkomen, worden zaken steeds complexer. Zakelijke klanten willen voor een ‘ICT-comfortclass dienstverlener’ kiezen die letterlijk en figuurlijk dichtbij hen staat. Solipsis is voor ons een toonaangevende Business Partner die als geen ander hierop in kan spelen en in staat is om ondernemend Nederland vooruit te helpen op het gebied van gebundelde IT en toekomstvaste telecomoplossingen. Het is daarom een heel bewuste keuze van KPN om nadrukkelijker met partners zoals Solipsis te gaan werken.”

Goossen de Bruin, directeur Solipsisgroep, is trots op het gerealiseerde partnership: “Door onze status als KPN Excellence en IT Business partner kunnen wij onze klanten een herkenbare meerwaarde bieden. Het stelt ons in staat om geïntegreerde totaaloplossingen te leveren, op uiteenlopende vlakken qua dienstverlening, terwijl Solipsis voor de klant het vertrouwde, vaste aanspreekpunt blijft.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-26T11:52:58.000Z Solipsis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.