Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PRTG Network Monitor integreert met Savision iQ

Dit artikel delen:

Integratie van PRTG Network Monitor met het Amsterdamse Savision iQ van Martello biedt netwerkbeheerders volledig overzicht en maximale uptime dankzij mogelijkheden voor het identificeren, analyseren en verhelpen van problemen.

Paessler AG, specialist in innovatieve oplossingen voor netwerkbewaking, maakt bekend dat Savision, een Nederlandse dochteronderneming van de Martello Technologies Group, lid is geworden van de Paessler Uptime Alliance. Deze samenwerking biedt gebruikers van PRTG een compleet overzicht van alle IT-systemen vanuit een centraal dashboard in de softwareoplossing Savision iQ. De Paessler Uptime Alliance werd in april 2018 opgericht om partners van Paessler te helpen met de integratie van geavanceerde mogelijkheden voor IT-bewaking in hun oplossingen ter voorkoming van downtime van bedrijfskritische IT-systemen.

PRTG is een integrale bewakingsoplossing waarmee IT-professionals gemakkelijk kunnen zien wat er gaande is binnen hun bedrijfsbrede infrastructuur. Dat geldt voor alle netwerken, systemen, hardware, applicaties en apparatuur. PRTG behoort met meer dan 200.000 installaties tot een van de populairste oplossingen voor IT-bewaking ter wereld.

De Savision iQ-software van Martello levert bewakingsgegevens voor IT-infrastructuren en applicaties aan via dashboards om het IT-beheer te automatiseren en integreren met IT service management (ITSM)-workflows. Savision iQ biedt integratie met ruim 35 applicaties, inclusief PRTG.

De kant-en-klare integratie van Savision iQ met PRTG resulteert in een oplossing die IT-problemen detecteert, analyseert en verhelpt voordat ze downtime opleveren. De gecombineerde oplossing verzamelt informatie uit diverse bronnen, zoals bewakingstools, cloud-platforms en ITSM-systemen. PRTG biedt 24/7 bewaking van de complete IT-omgeving en verzendt informatie over problemen en onregelmatigheden naar Savision iQ. Deze gegevens worden met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd met geautomatiseerde workflows ter verbetering van het probleemoplossingsproces. Savision iQ is in staat om grote hoeveelheden data te verwerken. Dit maakt het mogelijk om verschillende instances van PRTG bij te houden via een centraal dashboard. De gecombineerde oplossing is daarmee geschikt voor netwerken van elke omvang.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-05T10:37:09.000Z Paessler
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.