Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

i4PROJECTS lanceert CISCO security on-demand

Dit artikel delen:

i4PROJECTS heeft samen met Cisco en Comstor zijn nieuwe dienst Managed Security Services geïntroduceerd. De on-demand securitydienst maakt de geavanceerde Endpoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud monitoring van Cisco toegankelijk op basis van een maandelijks contract. Daarnaast biedt i4PROJECTS een Threat Response Center waar aanvallen worden tegengehouden op het moment dat ze plaatsvinden.

i4PROJECTS heeft samen met Cisco en Comstor zijn nieuwe dienst Managed Security Services geïntroduceerd. De on-demand securitydienst maakt de geavanceerde Endpoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud monitoring van Cisco toegankelijk op basis van een maandelijks contract. Daarnaast biedt i4PROJECTS een Threat Response Center waar aanvallen worden tegengehouden op het moment dat ze plaatsvinden. De securityoplossing biedt zodoende bescherming tegen allerlei vormen van cyberdreigingen, waaronder malware, phishing en ransomware. Managed Security Services is het begin van een nieuw partnerschap tussen i4PROJECTS en Cisco. De partijen bieden hiermee een flexibele oplossing voor ondernemers die snel moeten schakelen, met name bij cyberdreigingen.

Geavanceerde beveiliging ook beschikbaar voor Enterprise en MKB

Bedrijven zijn steeds vaker doelwit van cybercriminelen, ongeacht hun omvang. Vanwege de kosten hebben kleinere organisaties beperkt toegang tot geavanceerde securityoplossingen, wat ze een relatief makkelijk doelwit maakt. Grote organisaties beschikken daarentegen over zoveel waardevolle en gevoelige gegevens dat het ook voor hen steeds complexer wordt om deze goed te beschermen. Om te blijven concurreren zijn ook zij altijd op zoek naar extra flexibiliteit. Daardoor is het voor veel bedrijven niet aantrekkelijk of zelfs onmogelijk om zich te verbinden aan langdurige contracten.

Managed Security Services biedt de zeer complete suite aan securityoplossingen van Cisco, terwijl de klant door het maandelijkse contract volledig flexibel blijft. De oplossing blokkeert onder andere malware, ransomware, phishingmails en C2-callbacks, ook voor gebruikers die op dat moment op pad zijn met hun bedrijfslaptop. De Endpoint Protection deelt bovendien zijn informatie met andere security-onderdelen binnen het netwerk, zoals security-appliances voor e-mail en web. Omdat het om een dienstverlening gaat, zorgt I4PROJECTS ervoor dat altijd de meest recente updates zijn doorgevoerd.

“i4PROJECTS is de eerste partij die in samenwerking met Cisco en Comstor securitydiensten van Cisco beschikbaar maakt in een model waarbij klanten maandelijks betalen voor daadwerkelijk gebruik”, zegt Michel Schaalje, Sales Manager Security, Cisco Nederland. “We zijn erg trots op deze samenwerking, omdat we met dit model Enterprise-level securitydiensten Cisco Umbrella en AMP4E, gevoed door Talos Threat Intelligence, ook toegankelijk maken voor het MKB in Nederland.”

Threat Response Center: Eigen War Room tegen Cyberaanvallen

Vaak zijn cyber-aanvallen gericht op specifieke organisaties, waarbij zwaktes in de beveiliging worden uitgebuit. Daarom heeft i4PROJECTS ook een Threat Response Center toegevoegd aan Managed Security Services. Vanuit deze ‘war room’ worden cyberaanvallen op klanten afgeweerd. Door deze real-time approach wordt de schade die dergelijke aanvallen kunnen veroorzaken geminimaliseerd.

Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is, biedt i4PROJECTS verschillende pakketten met verschillende beschermingsniveaus aan. Dit geeft ondernemers de vrijheid om zelf een afweging te maken over wat het beste past. Door de maandcontracten houden ze verder volledige flexibiliteit en kunnen klanten altijd handelen naar hun behoefte.

“Wij zijn vereerd dat een marktleider als Cisco de markt bedient met ons als partner”, zegt Michel van de Pol, directeur bij i4PROJECTS.“Dankzij het Cisco MSLA (Managed Service License Agreement) kunnen we concreet toegevoegde waarde bieden aan bedrijven die te maken hebben met de securitydreigingen van nu en van de toekomst. Het is een veelbelovende start van een partnerschap die verder zal gaan dan Managed Security Services.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-21T09:36:58.000Z I4PROJECTS
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.