Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Trendsetter op e-commerce brengt jouw merk tot leven

Dit artikel delen:

Hoe kun je nieuwe kansen die je ziet, benutten? Hoe haal je meer uit je digitale strategie en hoe kun je je product of dienst beter positioneren? Vraagstukken die elke ondernemer bezig houden. Hoe breng je jouw merk tot leven? Denk je dat het bedenken van een product of dienst het moeilijkste is? Dan heb je het mis. Misschien heb je dan nog wel het makkelijkste deel gehad. Want eerlijk is eerlijk, na het idee begint het pas. Waarschijnlijk met een webshop en e-commerce software om je webshop op te laten draaien.

Trendsetters

Shopware is één van de meest trendsettende e-commerce platforms in de markt dat zich in vele opzichten onderscheidt van anderen. Hierdoor heeft het standaard al een breed scala aan functionaliteiten. Omdat jij je vooral bezig moet houden waar jij goed in bent, is het verstandig een shopware partner te kiezen. Deze shopware partner kan je helpen te implementeren en optimaliseren Zo kunnen ze je ondersteunen bij vragen rondom je webshop. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de integratie van externe systemen in Shopware, aan oplossingen op maat of aan conceptontwikkeling.

Binnen dit e-commerce platform, waarvan open-source software de basis vormt, voeg je niet alleen je producten toe, maar creëer je een complete beleving. Dit kan van gerichte kortingsacties tot lookbooks. En het goede nieuws is dat het ook heel makkelijk werkt als je geen verstand van HTML of CSS hebt. Je webshop kan snel online. Want eerlijk is eerlijk, dat het bouwen van een webshop een tijdrovende klus is, weten we allemaal. Niet dus, tenminste niet met Shopware. Je webshop kan door de modulaire opbouw van de software binnen zo’n vier maanden online. Je start met een goede basis die je later als je dat wil, verder kunt uitbouwen, samen met je shopware partner.

Makkelijk beheer van Shopware

Voor het eenvoudig beheren, heb je een overzichtelijke beheer omgeving nodig met slimme zoekfuncties zodat je makkelijk de status van bestellingen terug kunt vinden. Maar ook landingspagina’s maken, producten bijwerken of invoeren is belangrijk. Binnen shopware kun je ook een verzameling producten samenstellen, gesorteerd op prijs of kleur. En met de functie Customer Streams kun je klanten indelen op basis van hun shop- en bezoekgedrag en ze daardoor op een gerichte manier aanspreken.

Belangrijk voor je klant

Niet alleen voor jou zijn er een aantal vereisten, ook voor je klant wil je dat deze makkelijk de producten kan vinden en kopen in jouw shop. Door je te verplaatsen in je klant, kun je makkelijker de eisen noteren waaraan jouw website dus moet voldoen.

Klanten willen eenvoudig door je webshop kunnen navigeren, producten snel bekijken en met een simpele klik een product in het winkelmandje leggen en bestellen. Binnen shopware is goed gekeken naar hoe kopers hun weg in een webshop vinden. Jouw online winkel is daardoor erg voor de klant heel gebruiksvriendelijk.

Emotie en beleving van de webshop

Dat een webshop meer is dan een aantal producten wist je vast al. Beleving en emotie spelen een belangrijke rol. Door een sfeervolle beleving te creëren en je verkoopproces op een unieke manier vorm te geven, zorg je voor betrokkenheid van je bezoekers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-25T12:27:56.000Z Twenty Four Webvertising
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.