Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Onafhankelijke IT-adviseurs springen in op gat in de Cloud Computing Markt

Voor welke Clouddienst kies je als organisatie? In de markt zijn velen aanbieders zoals Microsoft, AWS, Google Cloud & IBM Cloud actief. Bij het migreren van een traditioneel datacenter naar de Cloud, alsmede de keuze maken waar je welke Clouddienst afneemt, komt veel kijken.

De markt is erg onduidelijk, er zijn steeds meer spelers actief die zaken op hun eigen manier inregelen en een vendor lock-in is een reëel zorgpunt dat om de hoek komt kijken bij deze transitie naar de Cloud. Het vergelijken van verschillende leveranciers is complex en vereist zowel technische als contractuele kennis. Cloud.Compare wil in deze markt transparantie aanbrengen en doet dit met een tool die dit proces van selectie en optimalisatie kan vereenvoudigen. De tool vergelijkt prijzen van compute, storage en databases van de grootste Cloud vendoren: Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Alibaba Cloud, Oracle Cloud & IBM Cloud.

Doet jouw bedrijf reeds aan Cloud Cost Management? Dan is dit een goede toevoeging voor jouw organisatie! Snel inzichten krijgen in de beste oplossing op gebied van compute, storage en databases voor een nieuwe applicatie die je naar de cloud wilt brengen, is zo gebeurd. Deze tool is dus niet alleen voor bedrijven en ondernemers die aan de vooravond van hun Cloud transitie staan, maar ook voor bedrijven die hierin al ver gevorderd zijn. Als er lastige zaken zijn waar je mee worstelt, dan biedt Cloud.Compare de mogelijkheid om consultants in te schakelen die helpen bij het inventarisatieproces en kunnen helpen met de optimalisatie.

Oprichter Koen Dingjan: In onze gesprekken over Cloud computing, wat een steeds groter fenomeen aan het worden is, constateerden wij dat veel van onze klanten worstelen met het verkrijgen van technische en contractuele transparantie bij de verschillende Cloud vendoren. Met onze tool willen wij compleet onafhankelijk transparantie in deze markt creëren en potentiële gebruikers en  klanten weloverwogen een keuze laten maken voor welke Cloud men kiest. Een kritische selectie en optimalisatie kan in veel gevallen een kostenreductie van wel 30% met zich meebrengen. Deze tool is een must voor elke Cloud Architect en FinOps specialist!

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-09T09:08:19.000Z LicenseQ Netherlands B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.