Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

9 redenen om te upgraden naar de SonicWall Generatie 7 Firewalls

Dit artikel delen:

2021 gaat de boeken in als het jaar met de meeste ransomware aanvallen ooit. Uit onderzoek van de cybersecurity experts van SonicWall blijkt dat het totale volume van ransomware wereldwijd steeg met 151% ten opzichte van dezelfde periode in 2020. Een goede firewalls was nog nooit zo belangrijk!

De Generatie 7 Firewalls van SonicWall zijn met recht één van de beste firewalls op de markt. Hun voorgangers, de Generatie 6, is nog erg geliefd bij veel klanten. En dat terwijl de Generatie 7 beter is in haar werk op vrijwel alle fronten. Hoe dat precies zit, leggen we graag aan u uit met onderstaande 9 redenen waarom u beter kunt kiezen voor de nieuwe Generatie 7 firewalls-series:

  1. Binnen de Generatie 7-series is het mogelijk om een overgang te maken naar de Cloud, met als gevolg een verdrievoudiging in performance qua SPI, DPI en DPI-SSL.
  2. Het aantal connecties per seconde stijgt ook! Met de nieuwe Generatie 7-firewalls is het mogelijk om 15 keer méér connecties te maken dan hun voorgangers.
  3. De nieuwe firewalls van SonicWall zijn voorzien van het nieuwe SonicOS 7.0 besturingssysteem. Dit betekent: meer gebruikersgemak, gemakkelijkere analyses, logging en rapportages. Het systeem biedt ook ondersteuning voor BGP-routering. In tegenstelling tot de Generatie 6-series is voor deze optie geen aparte licentie nodig.
  4. Generatie 7 is multi-gigabit (2,5/5/10G), heeft fiber interfaces (SFP+, SFP) en een hogere poortdichtheid (acht vs. de vijf poorten op Generatie 6). Deze toevoegingen geven Generatie 7-firewalls de mogelijkheid om bandbreedte-intensieve applicaties en data te ondersteunen.
  5. De storage en redundante power supply van de nieuwe firewalls van SonicWall kunnen uitgebreid worden naar wens. Deze flexibiliteit in keuze maakt dat de producten in iedere organisatie goed passen. 
  6. De firewalls kunnen tot wel acht keer meer site-to-site VPN-tunnels opzetten dan haar Generatie 6-voorgangers, bij gebruik van de TZ570. De TZ670 biedt vijf keer méér site-to-site VPN-tunnels.
  7. Op ieder type Generatie 7-series is high-availability beschikbaar (dedicated HA units).
  8. Ieder type Generatie 7 SonicWall kan eenvoudig beheerd worden, rapportages- en analytisch inzicht geven, met Network Security Manager (NSM).
  9. Nieuwe SSL standaarden worden ondersteund, zoals TLS 1.3.

Veelgestelde vragen over de Gen 7 Firewalls van SonicWall

Bij Alcadis merken we dat er nog veel vragen zijn over de Gen 7 Firewalls van SonicWall. De security van uw organisatie en/of eindklanten is natuurlijk óntzettend belangrijk en dat begrijpen we maar al te goed. We hebben daarom de meestgestelde vragen over de nieuwe SonicWall Firewalls op een rij gezet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-25T15:47:19.000Z Alcadis B.V


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.