Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

In rust genieten van je vakantie maar wel eropuit? Dit is het antwoord!

Op het moment dat je eindelijk vakantie hebt, wil je hier wel van kunnen genieten. Onder de huidige omstandigheden is het traditionele beeld en idee van vakantie niet meer wat het was. Hierin hebben we helaas heel erg moeten inleveren op het gebied van vrijetijdsbesteding en plezier.

Op dit moment hebben we nog steeds te dealen met de maatregelen die er wel of niet aan gaan komen, maar toch kunnen er wel meer dingen dan een tijdje terug. Hierdoor kun je voorzichtig aan denken aan een vakantie. Maar, het is raadzaam om niet te denken aan de Tropen of iets in die hoedanigheid. Je kunt het namelijk ook dichter bij huis krijgen.

Wat zijn je opties?

Je wilt natuurlijk nu wel weten waar je aan toe bent, uitgaand van het feit dat je wel bewust bezighoudt met de maatregelen. De mogelijkheden zijn nog steeds talrijk en hoeven geen rib uit je lijf te kosten. Dan wordt er niet eens gerefereerd naar de oudste Nederlandse traditie die er is, namelijk: met de camper of caravan 1500 kilometer rijden om met nog 30 mensen met hetzelfde idee onder de luifel met een antenne NOS te proberen te ontvangen. Nee, je kunt bijvoorbeeld in alle luxe genieten van een huisje met jacuzzi.

Huisje huren?

Inderdaad, voor een gunstig prijsje kun je al profiteren van wat het Nederlandse vasteland te bieden heeft, of nog beter, ook op de Nederlandse Waddeneilanden staat er genoeg op je te wachten. Zo biedt Ameland huisje en tuintje als je een andere omgeving wilt. Alhoewel, er zal wellicht geen sprake zijn van een tuintje, maar wel van een geweldig uitzicht. Degenen die er nog nooit zijn geweest, moeten hier zeker een prioriteit van maken. Dat geldt overigens ook voor degenen die dat wel hebben.

Nog twijfels?

Het is begrijpelijk dat als je je had voorgenomen om naar Ibiza te gaan met vrienden bijvoorbeeld, dat het idee van de Waddeneilanden niet zo tot je spreekt. Dit is echter onterecht, want of je nu jong of oud bent en ongeacht wat je zoekt op vakantie, bieden de Waddeneilanden je alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Al zal dat wellicht anders zijn dan je je in eerste instantie had voorgenomen. Maar daar is vakantie natuurlijk voor. Op Terschelling huisje huren of zuipen tot je kruipt? Dat laatste kun je natuurlijk elk weekend nog doen, vakantie hoort juist een andere omgeving te zijn.

Corona maatregelen

Op dit moment gelden er geen extreem beperkende maatregelen die je vakantie zouden kunnen saboteren, echter is de vrijheid niet langer onbeperkt zoals deze eerst was. Maar gelukkig is het zo dat als je je aan de basismaatregelen houdt en rekening houdt met de medeburger en de geldende voorschriften naleeft, je prima kunt vertoeven, ondanks alle maatregelen. Door een beetje te puzzelen en creatief te denken, kun je ondanks alle verschillende factoren er toch een hele geslaagde ervaring van maken, die niet kan tippen aan resort in de zon.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-25T16:29:26.000Z Twenty Four Webvertising BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.