Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De drie zakelijke laptop lijnen van HP uitgelicht

HP is een van de grotere namen in de computerwereld en dit is dan ook niet zomaar. HP levert al jarenlang kwalitatief hoogstaande computers. Dit is dan ook de reden waarom zakelijke gebruikers ook vaak voor dit merk kiezen. Binnen HP zijn er drie verschillende zakelijke lijnen, dit zijn de HP ProBook, HP EliteBook en HP Zbook. Hieronder worden de specificaties en gebruiksdoeleinden van de drie lijnen uitgelicht.

Voordelen van een zakelijke laptop

Een zakelijke laptop heeft een aantal voordelen ten opzichte van een reguliere laptop. Zo zijn zakelijke laptops standaard voorzien van Windows 10 Pro, dit maakt dat je gemakkelijk met je collega’s kunt samenwerken. Verder zijn zakelijke laptops voorzien van een interne TPM-chip. Dit maakt dat hij op hardware niveau beveiligd is. Tot slot is het onderhoud van zakelijke laptops vaak makkelijker, hebben de laptops meer opties en zijn er betere garantie en service voorwaarden.

HP ProBook: de betaalbare allround laptop

De HP ProBook is een hele goede standaard, allround laptop. De laptop heeft een modern en compact design. Dit maakt dat de laptop makkelijk is mee te nemen, ideaal voor mensen die zich regelmatig verplaatsen tussen kantoor, vergaderruimte en thuis. Standaard voorzien van een Intel Core i5 processor, 8GB RAM en een 256GB SSD is de laptop erg snel en geschikt voor de alledaagse zakelijke werkzaamheden.

HP EliteBook: een luxere ProBook

De HP EliteBook lijkt op het eerste ook op de ProBook maar er zijn een paar belangrijke verschillen. De EliteBook wordt gezien als een geüpgradede versie van de ProBook. Zo is de behuizing volledig van aluminium, heeft de EliteBook bij sommige modellen een lichtgevend toetsenbord en zijn de details vaak net wat beter. Standaard zijn de specificaties van de EliteBook ook net wat beter dan de ProBook. De HP EliteBook is dan ook geschikt voor professionals die net wat betere specificaties nodig hebben.

HP Zbook: het werkpaard van HP

Voor de professional die veel eisen heeft is er de HP Zbook. Dit is ook echt het paradepaardje van HP. De HP Zbook laptops zijn ontwikkeld om zo goed als alle programma’s te kunnen draaien. Denk aan de Abobe programma’s of bijvoorbeeld AutoCAD. Standaard voorzien van de nieuwste Intel Core processor in combinatie met meer dan genoeg RAM en een grotere SSD schijf zijn de HP Zbook laptops echte krachtpatsers. In combinatie met de krachtige videokaart zijn de HP Zbook laptops in staat om zelfs de zwaarste taken als het renderen van 3D modellen te kunnen volbrengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-07T12:02:59.000Z Redable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.