Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CA introduceert nieuwe versie CloudMinder

CA Technologies heeft een nieuwe versie van CA CloudMinder uitgebracht. De uitbreiding van deze oplossing voor Identity en Access Management (IAM) bevat ondersteuning voor sociale identiteiten en kan nu ook standaard samenwerken met on-premise en cloud-applicaties, zoals Office 365.

CA Technologies biedt met CA CloudMinder een zeer schaalbare IAM-oplossing voor zowel cloud- als on-premise applicaties. CA CloudMinder bestaat uit drie hoofdcomponenten die afzonderlijk of gezamenlijk in een geïntegreerde IAM-service kunnen worden toegepast:

Advanced Authentication: beschermt tegen ongeautoriseerde toegang door het gebruik van meerdere vormen van sterke authenticatie en risicoanalyses om de identiteit van gebruikers te valideren. Identity Management: biedt gebruikers toegang tot een breed scala aan on-premise applicaties en cloud-diensten, maar regelt ook dat deze toegang op de gewenste momenten weer wordt ingetrokken. Daarnaast biedt Identity Management uitgebreide mogelijkheden om individuele gebruikers en groepen te beheren. CA CloudMinder Single Sign-On (SSO) tenslotte ondersteunt organisaties met betrouwbare identiteitsfederatie in een samengestelde, cloud-gebaseerde ‘single sign-on’-oplossing.

Dankzij de jarenlange ervaring van CA Technologies met Identity & Access Management én het leveren van Authentication-as-a-Service, biedt CA CloudMinder één enkel systeem voor identiteits- en toegangscontrole binnen de gehele organisatie. Ook levert de oplossing volgens CA Technologies kostenbesparingen op door de snelle implementatie, de voorspelbaarheid van kosten en de vermindering van het benodigde beheer, terwijl ook veel kleinere belasting wordt gelegd op de bestaande it-infrastructuur.

Nieuwe mogelijkheden van CA CloudMinder zijn onder andere: nieuwe en uitgebreide ondersteuning voor sociale identiteiten, ondersteuning voor zowel on-premise als cloud-applicaties, en een unieke ondersteuning om het eigen IAM te kiezen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-28T15:18:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.