Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda biedt opslagdienst in de cloud

Barracuda Networks lanceert in de opslagdienst Copy. Dit is een cloudgebaseerd platform waar gebruikers eenvoudig data kunnen opslaan, beschermen en delen. Copy is de eerste cloudgebaseerde opslagdienst die specifiek is ontworpen voor zowel afzonderlijke gebruikers als bedrijven.

Copy biedt geavanceerde security- en bedrijfsfuncties voor ondernemingen, die vaak beschikken over vertrouwelijke informatie die werknemers vervolgens opslaan en delen.  Het is vernieuwend op het gebied van cloudopslag en levert zowel voor afzonderlijke gebruikers als voor bedrijven diverse voordelen op. Zo werkt deze dienst onder verschillende besturingssystemen (ook op mobiele apparaten) en is het mogelijk om eenvoudig en onbeperkt bestanden te delen. Daarnaast is Copy een veilig alternatief voor sommige andere cloudopslagdiensten. Verder biedt de dienst de mogelijkheid tot het beheren van zowel individuele gebruikers als groepen en beheerfuncties voor gepatenteerde bedrijfsdata. 

Een Copy-account voor een individuele gebruiker biedt 5GB aan gratis opslagruimte in de cloud. Een introductieabonnement kan voor een jaar worden afgesloten en biedt tot 250GB aan opslagruimte. Copy voor bedrijven begint bij 100GB aan dataopslag in de cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-01T13:05:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.