Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda komt met Signnow 4.0 en -appliance

 

Barracuda Networks maakt de beschikbaarheid bekend van Barracuda Signnow versie 4.0 en de nieuwe Barracuda Signnow Appliance, die zowel in cloud-omgevingen als op locatie kan worden ingezet. Met Signnow kunnen organisaties in een paar seconden handtekeningen van klanten, partners en werknemers bemachtigen. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de verwerkingstijd van documenten.

De nieuwe Barracuda Signnow Appliance is beschikbaar in de vorm van een hardwarevoorziening of virtuele implementatie. Gebruikers kunnen met deze oplossing documenten delen, ondertekenen en samenwerken binnen een veilige omgeving op locatie. Organisaties kunnen de eSignature-oplossing inzetten op locatie of in hun private of publieke cloud om meer grip te krijgen op belangrijke bedrijfsdocumenten. Zo kunnen ze een beroep doen op hun eigen Signnow-apparaat in de vorm van
een virtuele machine en alle systeem- en procesgerelateerde e-mailberichten via hun interne e-mailservers verzenden.

Barracuda introduceert de nieuwe versies van Signnow in het kader van het recent gelanceerde Data Protection Plus-initiatief, dat klanten wil helpen met het opvragen, bewaren en delen van bedrijfskritische gegevens, vanuit elke locatie en vanaf elk apparaat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5178385). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×