Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Salesforce brengt Salesforce1 Lightning

Salesforce, het customer success platform, introduceert Salesforce1 Lightning de snelste manier om mobiele apps te bouwen. Met Salesforce1 Lightning, de volgende generatie van het Salesforce1 Platform, en het Lightning Component Framework, bouwt iedereen de vernieuwende mobiele apps die elk bedrijf nodig heeft.

Ontwikkelaars en zakelijke gebruikers kunnen met Salesforce1 Lightning op mobiele apparaten afgestemde apps bouwen, ongeacht de grootte of vorm van de schermen van die apparaten - desktops, laptops, tablets, phablets, smartphones en wearables. De nieuwe Lightning user interface (ui) levert een consistente, moderne gebruikerservaring voor elke Salesforce-app en is geoptimaliseerd voor iedere schermgrootte en -vorm.

Voortbouwend op de succesvolle introductie van het Salesforce1 Platform, luidt Lightning een nieuw tijdperk in van Platform as a Service (PaaS). Met Lightning biedt Salesforce een nieuwe gebruikersinterface voor elke Salesforce-app, geoptimaliseerd voor elk apparaat. Zakelijke gebruikers en ontwikkelaars kunnen snel apps bouwen via een op maat gemaakte user interface voor ieder type apparaat, ongeacht de vorm of grootte van het scherm.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-27T14:44:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.