Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veilig SD-WAN-verbindingen toevoegen aan Azure

Veilig SD-WAN-verbindingen toevoegen aan Azure

Met Riverbed® SteelConnect™, de application-defined SD-WAN-oplossing voor bedrijven die werken in de cloud, is het nu mogelijk om direct en eenvoudig SD-WAN-verbindingen toe te voegen aan Microsoft Azure-cloudnetwerken. Dat maakt Riverbed Technology, marktleider in applicatieperformance-infrastructuur, bekend. SteelConnect is ontworpen om bedrijven te helpen om legacy hardware-based netwerken te vervangen door een software-defined en applicatiecentrische oplossing. Zo krijgen ze toegang tot de flexibiliteit, het inzicht en de prestaties die ze nodig hebben om daadwerkelijk verschil te maken in een wereld waarin de cloud voorop staat.

Prestaties en veiligheid spelen een steeds belangrijker rol voor bedrijven die hun applicaties in toenemende mate naar de cloud migreren. SteelConnect maakt het mogelijk om met één klik een automatische en veilige verbinding met Azure-cloudnetwerken te maken, iets dat het bedrijven mogelijk maakt om stabiele cloudprestaties over het gehele hybride netwerk te leveren – zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit.

“Riverbed werkt al lange tijd met Microsoft samen om gebruikers snelle en veilige toegang te bieden tot hun applicaties en data, waar die ook draaien of staan opgeslagen”, zegt Paul O’Farrell, Senior Vice-President en General Manager van Riverbeds businessunits SteelConnect, SteelHead en SteelFusion. “Met de naadloze integratie van Microsoft Azure met Riverbed SteelConnect tillen we deze samenwerking naar het volgende niveau. Zo maken we connectiviteit naar de cloud eenvoudig, direct en veilig.”

“Microsoft Azure blijft belangrijk voor moderne bedrijven die willen profiteren van meer efficiëntie, schaalbaarheid en kostenbesparing”, zegt Ross Ortega, Partner PM Manager in Microsoft Azure. “Riverbed SteelConnect is een onderscheidende SD-WAN-oplossing die veilige connectiviteit automatiseert, die bedrijven meer flexibiliteit biedt en de algehele gebruikerservaring verbetert.”

SteelConnect benadert het ontwerpen, implementeren en beheren van gedistribueerde netwerken op een slimme manier en is met één klik te implementeren in cloudomgevingen als Azure. SteelConnect is de eerste en enige SD-WAN-oplossing die naadloze prestaties garandeert voor alle gebruikers door geoptimaliseerde en unified-applicatielevering te realiseren over hybride WAN’s, LAN’s op afstand, en cloudnetwerken.

Na een succesvolle eerste introductie van SteelConnect in april 2016 werd in september 2016 SteelConnect 2.0 algemeen beschikbaar. Deze oplossing zorgt voor extra integratie met SteelHead WAN-optimalisering, integratie met SteelCentral voor inzicht en dynamische routing, en maakt voor grote bedrijven inzet op grotere schaal mogelijk.

Daarnaast behaalde Riverbed een Microsoft Gold Cloud Platform Competency. Hiermee onderscheidt Riverbed zich binnen Microsofts partnerecosysteem en toont het bedrijf aan optimale prestaties te leveren. Ook geeft dit blijk van de inzet van Riverbed om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Microsoft-klanten in een wereld waarin de cloud voorop staat.

Ga voor meer informatie over SteelConnect naar: https://www.riverbed.com/products/steelconnect.html.

Om SteelConnect te bereiken via de Microsoft Azure Marketplace, ga naar: https://azure.microsoft.com/en-us/marketplace/partners/riverbed/riverbed-steelconnect-gw/.

Riverbed SteelCentral en het Riverbed Application Performance Platform
Riverbed biedt oplossingen waarmee bedrijven de transitie kunnen maken van legacy-hardware naar een nieuwe software-defined en cloudcentrische benadering voor wat betreft het netwerk. Zo verbeteren organisaties de eindgebruikerservaring en ondersteunt Riverbed hun initiatieven voor digitale transformatie. Het Riverbed Application Performance Platform™ biedt de flexibiliteit en het inzicht die beide nodig zijn om in de cloud en de digitale wereld succesvol te zijn. Door gebruik te maken van het platform, is een organisatie in staat om apps, data en diensten te leveren vanuit elke public, private of hybride cloud. Een kernonderdeel van het platform is de Riverbed SteelCentral™-productfamilie voor performancemanagement en controle. Deze reeks combineert gebruikerservaring, applicatie- en netwerkperformancemanagement om zo het inzicht te bieden, dat nodig is om diagnoses te stellen en issues op te lossen voordat gebruikers er last van hebben en een helpdesk bellen of snel naar een andere website gaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-06T10:25:00.000Z Riverbed


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.