Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Talend benoemt Nanci Caldwell tot bestuurslid

Talend (NASDAQ: TLND), leider in cloud en big data integratiesoftware, maakt bekend dat Nanci Caldwell is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Caldwell beschikt over ruim twintig jaar internationale ervaring in de IT- en softwarebranche. Daarnaast brengt zij belangrijke marketing- en salesexpertise met zich mee. Dit is waardevolle input voor de bedrijfsstrategie van Talend en het uitbreiden van de leiderschapspositie in de snelgroeiende cloud- en big data-markt.

Mike Tuchen, CEO bij Talend: “Caldwell vult de Raad van Bestuur perfect aan. Zij heeft veel ervaring opgedaan tijdens het aansturen van de marketing- en salesactiviteiten van internationale softwarebedrijven. Deze expertise is waardevol voor onze groei en het vergroten van onze klantenkring.”

Caldwell was eerder executive vice president en chief marketing officer bij PeopleSoft Inc. Daarvoor was ze bijna twintig jaar actief bij Hewlett-Packard in hoge sales- en marketingfuncties in Canada, de Verenigde Staten en op wereldwijd niveau. Caldwell is daarnaast een bijzonder gewild bestuurslid. Ze heeft momenteel zitting in de Raad van Bestuur van CIBC, Citrix, Equinix en Donnelly Financial Solutions.

Caldwell heeft ervaring met het geven van advies binnen alle aspecten van de bedrijfsstrategie. Ze is bekend met fusies en overnames, productrichting, de overstap van productgerichte naar klant- en oplossingsgerichte bedrijfsmodellen en de optimalisatie en uitbreiding van internationale merken.

Nanci Caldwell: “In elke sector hebben organisaties van iedere omvang te maken met een explosieve gegevensgroei. Het vermogen om inzichten en concurrentievoordeel uit data te halen wordt steeds belangrijker. Het geavanceerde integratieplatform van Talend is uniek gepositioneerd om bedrijven te helpen om de kansen van transformatie te benutten. Ik kijk ernaar uit om met Mike en het hele team van Talend samen te werken in deze enerverende tijden.”

Talend betrad in juli 2016 de beurs, waarmee het 91,6 miljoen dollar netto ophaalde. De open source oplossingen van het bedrijf helpen organisaties in diverse sectoren om inzichten te verkrijgen uit data en bedrijfsprocessen te versterken en automatiseren. In het derde kwartaal van 2016 zorgden de Big Data- en Integration Cloud-oplossingen voor een verdubbeling van de abonnementsomzet ten opzichte van dezelfde periode in het jaar daarvoor. Dit is al voor het zevende kwartaal op rij het geval.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-08T10:56:00.000Z Marcommit
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.