Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Arcadis in 10 weken live met social intranet

Arcadis in 10 weken live met social intranet

Arcadis, wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving, heeft in tien weken een nieuwe social intranet omgeving uitgerold binnen haar Europese organisatie. ETTU heeft deze implementatie uitgevoerd met de standaard intranet oplossing Debble Workplace in Microsoft Office 365.

Het intranet is hierbij het startpunt van de Moderne Werkplek van Arcadis. Vanuit het intranet kunnen werknemers eenvoudig informatie vinden, in plaats van hiernaar te moeten zoeken zonder succes. Bovendien is de informatie altijd relevant en up-to-date. ETTU heeft Arcadis geholpen bij de implementatie en adoptie van het nieuwe intranet.

Piet Vink, directeur van ETTU: “Ondanks dat Debble Workplace een standaardproduct is dat technisch snel geïmplementeerd kan worden, is er nog een hoop werk dat gedaan moet worden. Dankzij de intensieve samenwerking tussen Arcadis en ETTU en het uitgebreide adoptie programma, kunnen de 6.000 medewerkers van Arcadis Europa nu internationaal samenwerken en kennis en informatie delen.”

Kathi Wimmer, Hoofd Interne Communicatie bij Arcadis Europe: “ETTU heeft ons geholpen met het implementeren van het nieuwe intranet en heeft dit binnen tien weken gerealiseerd. We waren onder de indruk van de flexibiliteit van de oplossing, om zo het intranet te creëren dat volledig aan onze wensen voldoet. Debble Workplace biedt Arcadis dan ook een modern en sociaal intranet in Office 365, waarmee onze verouderde intranetten zijn vervangen.”

Voorheen maakt Arcadis gebruik van elf verschillende intranetten. Niet alleen verschilde de ‘look and feel’ in ieder land, maar ook vonden medewerkers het lastig om de juiste informatie te vinden. Met het nieuwe intranet beschikt Arcadis nu over een gebruiksvriendelijk internationaal intranet. Na Europa is het Midden-Oosten de eerste regio die gebruik maakt van Debble Workplace. Daarna zal ETTU helpen om ook de andere regio’s over te brengen naar de nieuwe intranet omgeving. Lees de volledige case study op https://www.ettu.nl/arcadis

Op 30 maart 2017 verzorgt ETTU samen met Kathi Wimmer van Arcadis een rondetafelsessie bij Microsoft waarin de best practices en ervaringen gedeeld worden. Het volledige programma en mogelijkheid tot inschrijven vind je op https://www.ettu.nl/international-intranet

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-14T09:03:00.000Z ETTU
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.