Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Axians is wederom Cisco Master Cloud Builder

Nadat Axians in 2013 als eerste in Nederland de Cisco Master Cloud Builder specialisatie behaalde, heeft de ICT-dienstverlener deze status wederom weten te bereiken. Meer en meer applicaties worden aangeboden vanuit de cloud. Axians heeft hierover een duidelijke visie ontwikkeld waarbij de combinatie van private en publieke clouds, de zogenaamde hybride cloud, een belangrijke rol inneemt als ontsluiting voor deze applicaties.

Het wederom behalen van de Cisco Master Cloud Builder specialisatie benadrukt dat Axians beschikt over de benodigde kennis en expertise om invulling te geven aan deze visie. Dit gebeurt door ‘cloud-ready’ gebaseerde infrastructuren te bouwen op basis van Cisco oplossingen en de oplossingen van haar eco-partners op het gebied van back-up en storage, desktop en server virtualisatie, cloud management en provisioning.

“Cisco’s Cloud Partner programma is erop gericht partners te helpen bij het succesvol ontwikkelen, verkopen en implementeren van end-to-end oplossingen en diensten gebaseerd op Cisco’s cloudoplossingen” aldus Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Netherlands. “Met het behalen van de Cisco Master Cloud Builder status laat Axians zien te beschikken over specialistische vaardigheden en expertise op het vlak van datacenterinfrastructuur, virtualisatie, storage, security en cloud management, om organisaties te faciliteren bij het bouwen en implementeren van geïntegreerde cloudoplossingen. Naast het voor de tweede keer behalen van de Cisco Master Cloud Builder status, heeft Axians ook haar Cisco Gold Certified Partner status vernieuwd. Dit maakt Axians tot een bijzonder waardevolle partner voor Cisco.”

De specialisatie is het resultaat van een langdurig evaluatieproces waarbij Axians heeft laten zien Master–level capaciteiten te hebben op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van cloud-ready infrastructuren. Axians heeft veel ervaring opgedaan met het realiseren van cloud infrastructuren, gebaseerd op de gevalideerde designs van Flexpod™, bij diverse klanten waaronder de gemeente Utrecht. Het evaluatieproces is afgesloten met een audit uitgevoerd door een externe onafhankelijke partij.

“Door goed naar onze klanten te luisteren en naar ontwikkelingen in de markt te kijken zijn wij in staat om een state-of-the-art portfolio aan cloud-oplossingen en -diensten aan te bieden” aldus Tom Greeve, Algemeen Directeur bij Axians. “Dit vergt grote investeringen in kennis en expertise om onze klanten een stabiele, veilige en schaalbare cloud omgeving te kunnen bieden. De behaalde specialisatie is een erkenning voor het harde werk en een bevestiging voor onze klanten dat zij met Axians de juiste keuze hebben gemaakt.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-09T09:56:00.000Z Axians
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.