Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP breidt customer engagement-portfolio uit

’s-Hertogenbosch, 29 maart 2017 – SAP SE (NYSE: SAP) heeft haar aanbod van cloudoplossingen voor customer engagement en e-commerce uitgebreid met SAP® Hybris® Revenue Cloud. De introductie van de nieuwe oplossing werd bekendgemaakt tijdens de SAP Hybris LIVE: Digital Summit. SAP Hybris Revenue Cloud gaat verder dan het quote-to-cash-proces. De oplossing biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden, zoals prijsbepaling, het configureren van bestelprocessen, het uitbrengen van offertes, orderbeheer en automatische facturatie voor abonnementen. Al deze zaken vinden plaats in de cloud.

De oplossing biedt daarnaast omnichannel-mogelijkheden waarmee SAP bedrijven tegemoetkomt met een gepersonaliseerd en resultaatgericht digitaal businessmodel in het kader van hun digitale transformatie. SAP Hybris Revenue Cloud stelt bedrijven in staat om hun facturatieprocessen op strategische, in plaats van tactische wijze, te integreren.

Financiële en operationele data worden vaak in geïsoleerde systemen opgeslagen. Met SAP Hybris Revenue Cloud kunnen bedrijven verbinding maken met SAP S/4HANA®, zodat ze een totaaloverzicht kunnen creëren en een beroep kunnen doen op flexibele, vereenvoudigde rapportage en verder kunnen automatiseren. Dit maakt het mogelijk om de bedrijfsvoering en status van klantrelaties effectiever te bewaken en beheren. SAP Hybris Revenue Cloud biedt de mogelijkheid om bestellingen te verwerken op basis van uiteenlopende fulfillment- en dienstverleningplatforms. Bedrijven kunnen zo optimaal voldoen aan de verwachtingen van klanten in een resultaatgerichte economie.

Een nieuwe generatie cloudoplossingen op basis van microservices
SAP Hybris Revenue Cloud vertegenwoordigt een nieuwe generatie cloudoplossingen op basis van van een microservices architectuur, waarmee klanten en partners flexibele uitbreidingsmodules en oplossingen kunnen ontwikkelen en inzetten. De cloudoplossing van SAP Hybris kan worden gehost op SAP Hybris as a Service, ofwel YaaS. Dit maakt het mogelijk om bestaande oplossingen snel en eenvoudig uit te breiden en te optimaliseren op basis van microservices en software-as-a-service.

“Businessmodellen van bedrijven veranderen. Digitalisering staat nu centraal tijdens de interactie met klanten via alle mogelijke kanalen”, zegt Brian Walkier, chief strategy officer bij SAP Hybris. “Met de toevoeging van SAP Hybris Revenue Cloud aan ons cloudportfolio hebben we de ideale positie om klanten te helpen profiteren van de disruptie die binnen hun markt plaatsvindt en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen. Bovendien helpen we klanten om focus te houden op wat voor hen werkelijk van belang is: zorgen voor een uitmuntende customer experience.”

Concur, een onderdeel van SAP, ontwikkelt de oplossing van SAP voor geïntegreerd beheer van reiskosten en onkosten. Concur streeft ernaar om de oplossing te consolideren binnen SAP Hybris Revenue Cloud voor een volledige transformatie van het quote-to-cash-proces. Voorheen bestond dit uit een combinatie van producten. Deze ontwikkeling maakt deel uit van een breder initiatief om over te stappen op oplossingen uit de SAP Hybris-suite.

Standalone of geïntegreerd
SAP Hybris Revenue Cloud kan worden ingezet als standalone-oplossing die bedrijven met hun bestaande ICT-systemen kunnen verbinden of als kerncomponent van de SAP Hybris cloudoplossingen. Bedrijven beschikken daarmee over een integrale e-commerce-oplossing die ondersteuning biedt voor klantinteractie via alle mogelijke kanalen en apparaten. Tevens stelt het hen in staat om in te springen op veranderende klantbehoeftes. Dit is onder meer mogelijk door het presenteren van vroegtijdige aanbiedingen en het benutten van kansen voor cross-, up- en down-selling. Een belangrijk voordeel voor bedrijven is dat ze nieuwe abonnementen en op werkelijk gebruik gebaseerde oplossingen kunnen samenstellen op basis van diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van hun klanten.

Beschikbaarheid
SAP Hybris Revenue Cloud is in de Verenigde Staten verkrijgbaar. De uitrol in de overige landen vindt later in 2017 plaats, evenals speciale edities die voorzien in uiteenlopende zakelijke behoeften.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-29T10:18:00.000Z Sap Hybris


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.