Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kredietportefeuille Vesting Finance in de cloud

Kredietportefeuille Vesting Finance in de cloud

In het eerste weekend van april is de migratie van de eerste kredietportefeuille van Vesting Finance naar Close Servicing succesvol afgerond. Dankzij de nauwe samenwerking en gedegen voorbereiding van beide partijen is het migratietraject foutloos verlopen.

Het gebruik van Close Servicing zorgt voor grote efficiencyslagen in het beheerproces.

In het eerste weekend van april is de migratie van de eerste kredietportefeuille van Vesting Finance naar Close Servicing succesvol afgerond. Dankzij de nauwe samenwerking en gedegen voorbereiding van beide partijen is het migratietraject foutloos verlopen. De komende tijd volgen nog vijf andere kredietportefeuilles in de migratie. Joost van Rens, de CEO van Vesting Finance over de samenwerking met Davinci: “Davinci is een prettige en zeer professionele partner die ons helpt om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen doordat we door de automatisering van processen meer tijd hebben voor de klant.”

Efficiency in het beheerproces
In Close Servicing worden de beheeractiviteiten geautomatiseerd uitgevoerd.
Dit zorgt ervoor dat het proces STP kan verlopen en bewerkingstijden sterk gereduceerd worden. Close Servicing wordt in de cloud via Amazon Web Services aangeboden waardoor gebruikers van de oplossing maximaal ontzorgd worden. Davinci is APN Technology Partner van Amazon Web Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-10T20:12:00.000Z Davinci


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.