Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Videns IT Services: tijdperk ‘Digital Shift'

Videns IT Services: tijdperk ‘Digital Shift'

Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, bestaat in 2017 vijf jaar. Dit vijfjarig bestaan stelt Videns IT Services in het teken van ‘Digital Shift’, een term die het bedrijf verbindt met de huidige, turbulente tijd. Een tijd waarin een verschuiving gaande is in technologie, maar ook in nieuwe businessmodellen, samenwerkingen en contractvormen. Denk aan huidige technologieën die een totaal nieuwe generatie van netwerkservices mogelijk maken, en nieuwe technologieën als cloud-based WAN-services die de wereld van traditionele WAN-services op zijn kop zetten.

Videns IT Services begon in 2012 als specialist op het gebied van het leveren van application-aware netwerkservices op basis van Ipanema-technologie. Een kleine twee jaar geleden merkte het bedrijf dat er in de markt behoefte ontstond aan een ander soort dienstverlener: een waarbij de klant centraal staat in plaats van de eigen operationele processen. Daarom zette Videns IT Services destijds een nieuwe fase in met het ontwikkelen en leveren van nieuwe services op basis van SD-WAN.

Anno 2017 is Videns IT Services voortrekker op het gebied van nieuwe SD-WAN Cloud-services en heeft het bedrijf een reeks klanten die op basis hiervan operationeel zijn. Voor bedrijven die hun hoofdkantoor in de Benelux, Nordics, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland hebben, implementeert de dienstverlener zijn services wereldwijd, met name in de regio Azië-Pacific. Het bedrijf beheert ruim duizend locaties over de gehele wereld en levert WAN-gerelateerde services aan meer dan 35 internationale klanten. Van de scheepvaart en de bouw tot en met de (hightech) productiebranche en transport.

Hoe de komende vijf jaar eruitzien? Joost van der Struijk, Managing Director Sales & Marketing bij Videns IT Services: “We blijven ons focussen op klanten in de Benelux en de Nordics-landen, en verwachten zo ons volume de komende twee jaar te kunnen verdubbelen. Verder willen we onze leidende positie als aanbieder van Next-Gen WAN-services verder uitbreiden. Want we geloven dat we slechts aan het begin staan van een ware WAN-revolutie.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-26T10:26:00.000Z Videns IT Services


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.