Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

R2 IT groep lanceert nieuw IT kennis concept

R2 IT groep lanceert nieuw IT kennis concept

R2 IT Groep b.v. is een nieuwe kennisorganisatie die door een unieke, proactieve werkwijze, zowel grote bedrijven als IT-professionals verder gaat brengen. Het bedrijf is opgericht door René Elling en Rob Strubbe, oprichters en voormalig eigenaren van Attached en Unacle. Deze pioniers in de IT detachering hebben gezamenlijk meer dan 40 jaar IT- en ondernemerservaring. Door deze ervaring, in combinatie met een enorm netwerk, kennis en vakmanschap, zal R2 IT Groep de komende jaren het verschil maken binnen Nederlandse IT organisaties.

R2 IT Groep helpt middelgrote en grote bedrijven in Nederland om hun IT-omgeving en beheeromgeving optimaal voor te bereiden op de toekomst. René Elling: “Onze missie is om elke klant optimaal van dienst te zijn en hen te helpen bij het versterken van de eigen organisatie. Dit doet we door inzet van de beste vakmensen, de beste software en de beste trainingen.” Op al deze aspecten hanteert R2 IT Groep een zeer specifieke werkwijze, gestoeld op de oprichting van specifieke zelfstandige kennisondernemingen. Een constructie waar zowel de klant als de IT-professional beter van wordt.

Specialistische dochterondernemingen voor een lean werkwijze

R2 IT werkt met gespecialiseerde dochterbedrijven. Rob Strubbe legt uit: “We formeren kleine, specialistische bedrijven zonder overhead. De bedrijven worden ‘lean & mean’ ingericht, met teams van maximaal 25 personen. Hierdoor zit er nooit meer dan 1 lijn tussen de vakmensen en de directie en sales. Door nieuwe ondernemingen te starten, geven we ondernemers de ruimte om te ondernemen en professionals de ruimte om hun vak uit te oefenen. Elk bedrijf moet er autonoom voor zorgen dat het een top 5 speler in de Nederlandse markt wordt. Omdat de vakspecialist meer is dan ‘gewoon een werknemer’, kan de klant altijd rekenen op een gemotiveerde professional die gaat voor optimaal resultaat.”

Hulp bij softwareselectie en bemiddeling bij aankoop

R2 IT Groep heeft partnerships met verschillende softwareleveranciers. Als adviseur helpt R2 IT Groep bedrijven een goede keuze te maken in software en voor een optimale inzet van deze software. Elling: “De keuze voor software kan heel complex zijn. Wij helpen de klant door de bomen het bos te zien. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het gekozen pakket aangeschaft wordt en dat de klant alleen betaalt voor de software die hij daadwerkelijk nodig heeft of gebruikt.”

Training en consultancy

R2 It Groep verzorgt ook trainingen. Hiervoor is een uitgebreide mix van opleidingen en opleiders beschikbaar, die afgestemd worden op de organisatie. Om te bepalen wat een bedrijf nodig heeft, heeft R2 IT Groep een unieke R2.Trainingsscan ontwikkeld. Strubbe: “Een consultant van ons komt dan twee dagen bij de klant op locatie het kennisniveau van de IT-medewerkers inventariseren. Daarna schrijft hij een advies over de beste manier om het opleidingsniveau te optimaliseren en toe te spitsten op de veranderende IT-omgeving. Door de opleidingsbehoefte op deze manier aan te pakken, is vaak een grote besparing te realiseren.”

Geboren uit passie

De ervaren ondernemers zijn heilig overtuigd van het succes van hun nieuwe organisatie. Beiden hebben al meerdere bedrijven opgericht die stuk voor stuk tot een succes uitgroeiden. Ze hebben dan ook enorme zin om R2 IT groep aan de lijst toe te voegen. “Wij combineren vakmensen, kennis en plezier in het bedrijf. Dit is voor zowel de medewerkers als de klanten een perfecte match en garantie voor succes”, besluiten de founders.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-17T11:34:10.000Z R2 IT groep b.v.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.