Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Microsoft huldigt SnelStart in Washington DC

SnelStart is dinsdagavond door Ron Augustus, commercieel directeur Microsoft Nederland, gehuldigd als Microsoft Country Partner of the Year 2017. Dit gebeurde in het Holland House in Washington D.C., de uitvalsbasis voor 500+ Nederlandse partners van Microsoft die zijn uitgenodigd om de partnerconferentie Inspire van Microsoft bij te wonen.

Deze prijs werd toegekend aan SnelStart vanwege de boekhoudsoftware die volledig gebaseerd is op de nieuwste Microsoft oplossingen en de effectieve samenwerking met Microsoft. SnelStart heeft aangetoond dat innovatie en het maken van zakelijke impact hand in hand kunnen gaan. De migratie naar Azure heeft ervoor gezorgd dat elke nieuwe klant ook indirect een nieuwe klant van Microsoft wordt.

Ivo Huizinga: ‘Tijdens de samenwerking wordt er altijd goed geluisterd en met de feedback die SnelStart geeft wordt iets gedaan. De verandering die Microsoft wereldwijd heeft doorgemaakt is een inspiratie. SnelStart deed al aan digitale transformatie voordat er een buzzword voor bestond. Wij zijn de afgelopen jaren als bedrijf getransformeerd van een traditionele softwareleverancier naar een online dienstverlener. Dit betekent heel veel voor je processen, product, klanten en vooral je mensen. Dit laatste is de reden waarom we met z’n tienen zijn, zodat we de inspiratie over kunnen brengen aan de rest van onze organisatie’.

Frits Ploeg, directeur van SnelStart, bedankte alle medewerkers van SnelStart, de partners en alle mensen van Microsoft Nederland wereldwijd. In het bijzonder haalde hij partnermanager Rudy Doornewaard naar voren om hem te bedanken met een winnaarssjaal.

Afgelopen maandag was er een lunch met Satya Nadella (CEO Microsoft wereldwijd). Hiervoor waren alle winnaars uitgenodigd. Ivo Huizinga van SnelStart zat hier ook aan tafel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-13T16:22:46.000Z SnelStart Software
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.