Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AppDynamics stimuleert innovatie bij ABN AMRO

Applicatie-ontwikkeling

Kleine veranderingen kunnen een domino-effect hebben binnen de systemen van de bank. Het vermogen van AppDynamics om de verwerkingspaden van Business Transactions nauwkeurig in kaart te brengen, helpt ABN AMRO om innovatieve, gecalculeerde risico's te nemen met het vertrouwen dat problemen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

San Francisco en Amsterdam, 11 juli 2017 - ABN AMRO Bank NV kiest AppDynamics – een Cisco bedrijf - om te helpen bij het creëren van innovatieve, betrouwbare digitale klantervaringen. ABN AMRO selecteerde het AppDynamics-platform voor de implementatie van applicatieprestatiebeheer (APM), waardoor snelle, steeds betere applicatieontwikkeling binnen de IT-omgevingen van de bank mogelijk is.

ABN AMRO streeft ernaar de groeiende digitale klantverwachtingen te overstijgen. De verschuiving om op hoge snelheid te ontwikkelen veroorzaakt soms echter onduidelijke problemen met de prestaties van de applicatiecode. Zelfs kleine veranderingen kunnen een domino-effect hebben binnen de systemen van de bank. Het vermogen van AppDynamics om de verwerkingspaden van Business Transactions nauwkeurig in kaart te brengen, helpt ABN AMRO om innovatieve, gecalculeerde risico's te nemen met het vertrouwen dat problemen kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd.

End-to-end zichtbaarheid
“ABN AMRO is blij om een strategisch partnerschap in proactieve monitoring te starten met AppDynamics", aldus Kees Bakker, directeur IT Services, ABN AMRO.

“Consumenten verwachten dat digitaal bankieren even makkelijk is als in andere sectoren, of zelfs makkelijker. Daarom zorgt ABN AMRO voor disruptie binnen zijn eigen bedrijven om die verwachting voor te blijven”, zegt Jeremy Duggan, Senior Vice President en General Manager Europe, AppDynamics. “Met AppDynamics kunnen bedrijven leveren wat er echt van belang is: goede klantervaringen.”

“IT-afdelingen en ontwikkelaars waden door een wirwar van ongestructureerde data”, aldus Edwin Prinsen, Managing Director Cisco Nederland. “De combinatie van Cisco en AppDynamics stelt ons in staat om end-to-end zichtbaarheid en intelligentie van het netwerk te bieden, tot op applicatieniveau. Gecombineerd met goede beveiliging en schaalbaarheid, helpt dit IT om bedrijfsresultaten op een hoger plan te brengen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-14T13:03:00.000Z AppDynamics