Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloud for Good opent kantoor in Nederland

Apeldoorn, 21 Augustus, 2017 – Cloud for Good (www.cloud4good.com), een marktleider in cloud-technologie-consultancy voor non-profits en hoger onderwijsinstellingen, maakte vandaag bekend dat het een kantoor opent in Nederland (www.cloud4good.nl). Non-profits en hoger onderwijsinstellingen hebben behoefte aan een betrouwbare partner die de transformerende waarde van Salesforce begrijpt en demonstreert – Cloud for Good stelt zich tot doel om die partner te zijn en te blijven.

Apeldoorn, 21 Augustus, 2017 – Cloud for Good (www.cloud4good.com), een marktleider in cloud-technologie-consultancy voor non-profits en hoger onderwijsinstellingen, maakte vandaag bekend dat het een kantoor opent in Nederland (www.cloud4good.nl). Non-profits en hoger onderwijsinstellingen hebben behoefte aan een betrouwbare partner die de transformerende waarde van Salesforce begrijpt en demonstreert – Cloud for Good stelt zich tot doel om die partner te zijn en te blijven. Met meer dan 1.000 geslaagde Salesforce-implementaties bij non-profits en hoger onderwijsinstellingen kan Cloud for Good zich met recht de marktleider noemen in het ontwikkelen van capaciteit, procesoptimalisatie en het verbeteren van prestaties.

Sinds haar oprichting in 2010 is Cloud for Good meerdere malen in de prijzen gevallen vanwege haar snelle groei en is ze drie jaar op rij beloond als een van de beste plekken om te werken, volgens Computerworld.com.

“Vandaag komen we een stap dichter bij het bereiken van onze visie: een leidende technologiepartner worden voor missiegedreven organisaties. Ik zie ernaar uit om onze ervaring van de afgelopen acht jaar te gebruiken om de Europese markt te helpen om transformerende waarde te creëren met Salesforce”, zegt Tal Frankfurt, oprichter en CEO van Cloud for Good.

“Cloud for Good heeft een sterke reputatie onder non-profits en onderwijsinstellingen die met behulp van Salesforce de relatie met hun achterban verbeteren. Ik ben trots dat ik kan meewerken aan het oprichten van Cloud for Good Nederland”, aldus Ruben Schuring, CEO van Cloud for Good Nederland. “We hebben een geweldig team met zowel non-profit- als Salesforce-ervaring zodat we onze klanten echt kunnen helpen met het bereiken van hun klanten. En zodat ze zich kunnen richten op hun missie”, voegt Schuring toe.

“Non-profits en hoger onderwijsinstellingen in Europa zullen kunnen samenwerken met het Cloud for Good team in hun eigen tijdzone en taal. Door internationaal uit te breiden zal ons team een nog veel grotere impact hebben. Ik kijk uit naar de toekomst van Cloud for Good en Cloud for Good Nederland. Samen kunnen we meer goeddoen in onze omgeving”, zegt Frankfurt.

Over Cloud for Good

Cloud for Good (www.cloud4good.com), is een marktleider in cloud-consultancy die non-profits en onderwijsinstellingen helpt om strategische Salesforce-oplossingen te creëren. Cloud for Good werd opgericht in 2010 en is een Premium Partner van Salesforce.org. Door samen te werken met meer dan 750 non-profits en onderwijsinstellingen, heeft Cloud for Good organisaties geholpen om betere resultaten te bereiken, te innoveren en hun operaties te transformeren.

Over Cloud for Good Nederland

Cloud for Good Nederland (www.cloud4good.nl) is een dochtermaatschappij van Cloud for Good, marktleider in cloud-consultancy die non-profits en onderwijsinstellingen helpt om strategische Salesforce-oplossingen te creëren. Cloud for Good Nederland richt zich op non-profits en hoger onderwijsinstellingen in Nederland en omliggende landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-21T12:20:00.000Z Cloud for Good Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.