Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive optimaliseert cloud-based netwerkbeheer

Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), onafhankelijke leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, introduceert het breedste scala aan gebruiksopties voor netwerkbeheer binnen de branche: Public Cloud, Private Cloud en Virtual Appliance. HiveManager® NG, de multi-tenant cloud-architectuur van Aerohive, maakt gebruik van een Global Data Center (GDC) en Regional Data Centers (RDC’s) in verschillende delen van de wereld. Daardoor wordt een architectuur gecreëerd die ondersteuning biedt voor miljoenen netwerkapparaten. Deze oplossing biedt organisaties schaalbaarheid en onafgebroken beschikbaarheid. Daarnaast voldoet deze aan alle eisen op het gebied van privacy en onafhankelijke data.

Private Cloud RDC
Om organisaties optimaal flexibele gebruiksopties te bieden voor HiveManager NG maakt Aerohive zijn Regional Data Center-concept toegankelijk voor partners en klanten met de oplossing Private Cloud RDC. Deze biedt dezelfde voordelen als de Public Cloud, zoals ondersteuning voor Aerohive Connect™, Select™ en Insight™, maar kan worden ingezet binnen de infrastructuur van de klant of partner. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven en managed service providers (MSP’s) die behoefte hebben aan de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud. Daarnaast behouden zij controle door hosting in hun eigen datacenter of op basis van hun Cloud Service Provider-account.

Virtual Appliance
HiveManager NG is daarnaast beschikbaar in de vorm van een Virtual Appliance. Aerohive is voornemens om de schaalbaarheid van deze oplossing uit te breiden naar 5.000 beheerde apparaten. Hierbij wil de organisatie dezelfde technologie inzetten als bij Public Cloud. De Virtual Appliance is bij uitstek geschikt voor het MKB en partners die de mogelijkheden van de cloud willen benutten en controle over hun lokale implementatie willen behouden.

Aerohive is in staat om deze mogelijkheden voor netwerkbeheer aan te bieden dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën zoals ElasticSearch en Kibana in combinatie met, zijn in eigen beheer ontwikkelde, Cooperative Control Architecture. Hiermee kunnen alle implementaties van Aerohive-oplossingen, ongeacht omvang en hosting op publieke cloud of op locatie, gebruikmaken van dezelfde functies en dezelfde geavanceerde access networking-apparatuur. Deze aanpak maakt het ook mogelijk om de functionaliteit van Aerohive Connect op te waarderen naar de geavanceerde beheermogelijkheden van Aerohive Select en die aan te vullen met de voordelen van Aerohive Insight.

“Wat de cloud-architectuur van Aerohive zo uniek maakt, is dat die is ontwikkeld met het oog op een optimaal flexibel gebruik en schaalbaarheid tot miljoenen apparaten”, zegt Dan Weidong Liang, vice president Cloud Architecture bij Aerohive Networks. “We maken gebruik van de laatste stand der techniek en ontwikkelen oplossingen met een focus op de cloud. Onze klanten kunnen hierdoor op snelle en kostenefficiëntie wijze een bedrijfsspecifieke combinatie van oplossingen, diensten en infrastructuurcomponenten inzetten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-03T13:56:41.000Z Aerohive
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.