Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Centrale rol voor onafhankelijke Privé Cloud.

Met de Privé Cloud bij Compudac beschikt Aarnink Accountants en Adviseurs in Raalte en Wolvega over een uiterst flexibele en onafhankelijke Online IT omgeving waarbij men toch zelf ‘aan het stuur’ blijft.

Aarnink Accountants en Adviseurs heeft gekozen voor de overstap naar een Privé Cloud in het datacenter van Compudac Solutions B.V. in Doetinchem. In de evaluatie van de migratie is vastgesteld dat deze operatie door een gedegen voorbereiding zonder problemen is verlopen. Aarnink is een accountantskantoor met vestigingen in Raalte en Wolvega. Het kantoor biedt al 45 jaar professionele diensten aan ondernemers in het midden en kleinbedrijf. Het is een praktisch en flexibel kantoor met korte communicatielijnen. Zoals elk kantoor wordt ook Aarnink geconfronteerd met steeds verdergaande digitalisering en een grote verscheidenheid aan online oplossingen. Er ontstond behoefte aan een IT partner met flexibiliteit en bekendheid met de branche. Compudac combineert 30 jaar automatiseringservaring in de accountancy met het officiële Unit4 partnerschap en een eigen datacenter tot een uiterst flexibele no-nonsens organisatie. De teaming met medewerkers, klanten en leveranciers is optimaal en door de grote betrokkenheid van de Compudac-medewerkers voelt het voor Aarnink alsof men beschikt over een complete eigen IT afdeling: ‘Over het migratietraject zijn wij uitermate tevreden. In één dag (tenminste in de beleving van onze kantoormedewerkers) is de nieuwe omgeving beschikbaar gemaakt. Op wat kleine instellingen na, konden de medewerkers vanaf het eerste moment weer probleemloos aan het werk. Wat zeer positief is overgekomen is de rust die de Compudac teamleden uitstralen. Het gevoel om mee te moeten denken over de oplossing van een probleem is vanaf dag één anders dan we gewend waren. Jullie medewerkers stralen uit te weten waar ze mee bezig zijn en dat voelt goed’ aldus Marga Warris, partner bij Aarnink.

Eigenlijk een logische stap dat Aarnink en Compudac elkaar hebben gevonden en een optimale samenwerking opzetten. Aarnink beschikt met de Privé Cloud bij Compudac over een uiterst flexibele Online IT omgeving waarbij men toch zelf ‘aan het stuur’ blijft. Aarnink kan zelf bepalen welke software in welke versie in hun eigen online IT omgeving wordt geïnstalleerd en welke software als Cloud dienst van extern wordt betrokken. Een migratie van offline software naar een online dienst wordt op deze manier ook veel eenvoudiger. Documenten en andere belangrijke data worden in de eigen Cloud opgeslagen waardoor Aarnink te allen tijde de controle houdt en dus niet alleen weet waar de data is maar er indien nodig ook direct fysiek over kan beschikken. Roberto Meijer van Compudac: ‘Juist door de klant een eigen omgeving te bieden waarin men het gebruik zelf kan bepalen zoals men gewend is in een eigen lokaal netwerk, zorgt Compudac met de Privé Cloud dat klanten beschikken over een perfecte oplossing tussen on-premises en online’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-19T09:23:41.000Z Compudac Solutions B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.