Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Realtime Transparantie voor PureCloud

Genesys (www.genesys.com, wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center oplossingen, maakt van Genesys PureCloud de meest transparante cloud customer engagement oplossing in de markt. Een unieke, publieke statuspagina die realtime de beschikbaarheid laat zien van het cloudplatform en de applicaties met realtime indicatoren voor het monitoren van systemen.

Door het documenteren van ieder incident en het bijhouden van de historie is Genesys de enige leverancier van cloud contact centers die dit niveau van publieke zichtbaarheid biedt. Klanten van PureCloud hebben toegang tot dashboards die de huidige operationele status en systeembeschikbaarheid bijhouden per regio en functionaliteit. Hiermee laat Genesys zien hoe het bedrijf de beloofde wereldklasse in uptime waarmaakt.
De oplossing geeft ook zicht op een dieper applicatieniveau met de beschikbaarheid van specifieke functionaliteit zoals Login, IVR, toewijzing, ACD-routering, schermdelen en co-browsen. Bovendien ontvangen klanten proactief notificaties over incidenten en onderhoud.

PureCloud-klant Rogier Bosch, productmanager telefonie bij DealerDirect noemt het transparantieniveau als belangrijke factor waarom zijn organisatie koos voor PureCloud.
“Met PureCloud hebben we direct toegang tot de status van het platform, tot op applicatieniveau, en dat is een kritische factor voor ons bedrijfsvoering. We kunnen binnen seconden precies zien waar een probleem zit zonder afhankelijk te zijn van externe partners. Deze mogelijkheid is ongelooflijk waardevol voor ons en een belangrijke reden waarom we zo tevreden zijn over onze overstap naar PureCloud.”

“Klanten willen geen stap terug doen bij een overstap naar de cloud,” zegt Brian Bischoff, vice president of cloud solutions van Genesys. “Op dit moment moeten te veel klanten nog concessies doen bij een transitie, zoals de realtime status van hun applicatie. PureCloud herstelt de transparantie die ze gewend waren van hun onpremise systemen.”

Genesys halveerde de hersteltijd van dienstverlening met meer dan 50% door verbeteringen door in de schaalbaarheid, telefonieservice, toepassingsprocessen en testen. De transparantie van de systeemstatus van het platform, samen met de doorlopende toepassing van updates, levert IT-afdelingen de voordelen van de beste customer engagement oplossing gecombineerd met alle voordelen van toepassing in de cloud.

Bovendien blijft Genesys de PureCloud statuspagina doorlopend verbeteren en blijft daarmee de concurrentie ver voor. In plaats van een samengestelde status voor honderden klanten lanceert Genesys in het voorjaar van 2018 een set applicaties die de individuele status van iedere klant kan laten zien. Met het realtime, overzichtelijk inzicht in de systeemstatus kunnen klangen direct de potentiële impact voor hun organisatie inschatten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-02T16:34:17.000Z Genesys