Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Onepoint zet langdurige samenwerking PvJ voort

Partners voor Jeugd (PvJ), een samenwerkingsverband van organisaties actief in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering, heeft het Managed Service contract met onepoint verlengd.

Samenwerking
De afgelopen jaren heeft onepoint de werkplek voor 1300 medewerkers van Partners voor Jeugd naar volle tevredenheid in beheer. Onepoint levert diensten aan Partners voor Jeugd op het gebied van cloud, back-up & restore. Daarnaast biedt onepoint ondersteuning van het ICT-platform. Onepoint heeft zojuist een volledige SLA gebaseerde managed service geïmplementeerd met een beschikbaarheid van 99,9%. Dit betreft een Citrix based oplossing in combinatie met IaaS op basis van een private cloud. Door het ontzorgen van de ICT-omgeving van Partners voor Jeugd kunnen de medewerkers zich volledig richten op de kinderen, waar het echt om gaat.

Volgens Frank van Dijk, IT-manager Partners voor Jeugd, moeten medewerkers te allen tijde een goede en betrouwbare werkplek hebben zodat de volledige focus naar de zorg van de kinderen kan gaan. Van Dijk stelt dat de kennis en kunde van onepoint hier een grote bijdrage aan heeft geleverd. Voor Partners voor Jeugd was de keuze voor verlenging dan ook snel gemaakt.

Peter Paul Feijen, Managing Director onepoint: “Wij zijn erg verheugd met de verlenging van ons contract met Partners voor Jeugd. Een bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen sterkt ons om de dienstverlening richting Partners voor Jeugd naar een nog hoger platform te brengen.”

Over Partners voor Jeugd
Partners voor Jeugd is een samenwerkingsverband van organisaties actief in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering. Deze gecertificeerde instellingen bieden in elke regio gespecialiseerde jeugdhulp. Dit betreft zowel de uitvoering van vrijwillige begeleiding als de maatregelen in het kader van ondertoezichtstelling, voogdij en jeugdreclassering. Partners voor Jeugd biedt een stevige basis voor professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders. Het dienstaanbod van Partners voor Jeugd omvat een breed spectrum van veelvoorkomende tot zeer complexe opvoedvragen. Partners voor Jeugd zorgt ervoor dat ieder kind op kan groeien in een veilige omgeving en dat ieder kind zich kansrijk kan ontwikkelen. De gezamenlijke expertise van Partners voor Jeugd ligt op het gebied van jeugdbescherming, jeugdreclassering, pleegzorg en gezinshuizen voor kwetsbare kinderen én ouders al dan niet met een beperking.

Over onepoint
Onepoint is al meer dan 15 jaar dé onafhankelijke service integrator, die deel uit maakt van een internationale organisatie, en expert is op het gebied van de digitale transformatie voor middelgrote bedrijven. Waar uw bedrijf ook staat, onepoint biedt concrete oplossingen die u verder helpen.

Van origine is onepoint een Frans bedrijf dat in 2002 is opgericht en zich heeft verspreid over verschillende landen in de wereld met inmiddels meer dan 2.000 medewerkers.

Onepoint Nederland is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de onepoint groep. Door de samenwerking binnen regionale communities kan onepoint als groep zijn krachten bundelen op het gebied van verschillende expertise en innovatie waarmee wij dagelijks het verschil maken voor onze klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-16T11:16:40.000Z onepoint
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.