Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rubicon wint Europese aanbesteding SBB

Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Met haar kennis van Microsoft Cloud technologie (Azure) en de Agile ontwikkelmethodiek, schreef Rubicon in op de aanbesteding. Met positief resultaat; als één van de 3 partijen een raamovereenkomst met een looptijd van 2 jaar met optie tot tweemaal een verlenging van een periode van 1 jaar. Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) met als doel om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. SBB is onder andere verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven.

Digitalisering
Rubicon heeft binnen de educatiesector en met SBB al langer een succesvolle samenwerking op het gebied van digitalisering en is zeer verheugd dat deze samenwerking in Microsoft Cloud zich gaat voortzetten. Arno Borger, CEO Rubicon: "Wij hechten veel waarde aan de relatie met SBB en het mogen leveren van de juiste expertise voor de genoemde projecten. Wij hebben veel energie gestopt in de beantwoording van de aanbesteding van SBB. Met het winnen van deze aanbesteding is SBB gegarandeerd voorzien van een hoogwaardige en betrouwbare digitaliseringspartner. De uitdagende doelstellingen waarvoor SBB staat, gaan we in gezamenlijkheid vormgeven. Door het partnership dat SBB zoekt, wordt de samenwerking tussen SBB en Rubicon nog intensiever".

Naar een flexibele bedrijfsarchitectuur in de Cloud
SBB wil haar toekomstige informatievoorziening in de Cloud gaan inrichten op basis van een servicegerichte systeemarchitectuur, die modulair is opgebouwd en bestaat uit standaard Microsoft componenten. Schaalbare ICT-voorzieningen op basis van volwassen en bewezen technologie en producten. Rubicon is trots op het partnership en kijkt ernaar uit samen met SBB te werken aan innovatieve cloudoplossingen.

Over Rubicon
Rubicon is marktleider in Microsoft Cloud-technologie. Digitalisering vereist een gedegen expertise in IT architectuur, Software Development en Applicatie Lifecycle Management. Onze opdrachtgevers zoeken mogelijkheden om de digitale innovatie, vooral uit de Cloud, snel en veilig te implementeren. Medewerkers kunnen hierdoor succesvoller opereren, klanten worden sneller en beter bediend èn opdrachtgevers zijn verzekerd van de nieuwste technologie. Rubicon levert senioriteit, complete diensten en geavanceerde (maatwerk)oplossingen om de digitaliseringsstrategie van opdrachtgevers te laten slagen. Volledig ondersteund door hun Cloud Operations Center. Met meer dan 175 senior consultants en een gedegen trackrecord bij toonaangevende opdrachtgevers zijn opdrachtgevers verzekerd van schaalbaarheid, continuïteit en een resultaatgerichte aanpak. Meer informatie vindt u op www.rubicon.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-08T17:08:43.000Z Rubicon Consulting & Technology
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.