Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TWS nieuwe marktleider hosting- & clouddiensten

Zwolle, 21 februari 2018 - De Nederlandse familie investeringsmaatschappij Strikwerda Investments (SI) investeert in Yourholding, moederbedrijf van Yourhosting, Realtime Register en Resello. Yourholding is een van de grootste hostingproviders van Nederland. Deze samenwerking legt een stevig fundament voor het nieuwe label: Total Webhosting Solutions (TWS). Middels de additionele acquisities van RealHosting, Reviced Cloud Services en Versio is TWS direct marktleider in Nederland.

Yourholding is een gespecialiseerde aanbieder op het gebied van webhosting- en clouddiensten voor het MKB. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2001 een vooraanstaande marktpositie opgebouwd in de Nederlandse IT-markt. Valentijn Borstlap, CEO van Yourholding: “Samen met SI gaan we de komende jaren werken aan het verder uitbouwen van de bestaande marktpositie. We zoeken actief naar verdere schaalvergroting in deze snel consoliderende markt. Daarnaast kunnen we dankzij de
samenwerking versnellen en acquisities uitvoeren in de markt voor hosting- en clouddiensten.”

De consolidatie in de Nederlandse hostingsector is al langere tijd aan de gang. Schaalgrootte is belangrijker geworden om de klant goed te blijven bedienen. Desondanks is het landschap nog versnipperd. TWS wil een drijvende kracht zijn in de consolidatie van de sector. Binnen TWS opereren de bedrijven zelfstandig, om optimaal op de markt in te kunnen spelen en ondernemerschap te stimuleren. Als groep heeft het de schaal om kostenefficiënt te werken, kwaliteit te borgen en te investeren in de toekomst. Matthieu van Amerongen, CFO van TWS: “SI heeft veel ervaring met het uitbouwen van bedrijven als TWS. We proberen de kracht van snel wendbare en ondernemende bedrijven te combineren met de professionaliteit en duurzaamheid van een groot bedrijf. Wij kijken er dan ook naar uit om meer ondernemers te verwelkomen bij TWS.”

Voor SI past de investering perfect in de strategie om te investeren in groeiende ondernemingen die de ambitie hebben om een leidend platform te zijn in hun sector of markt. Naast onder andere haar deelnemingen in Total Specific Solutions en Vancis, heeft zij met TWS een nieuw leidend platform in de Nederlandse markt in haar portfolio.
____________________________________________

PERSBERICHT

Over Total Webhosting Solutions
Total Webhosting Solutions is een onderneming in de markt voor hosting- en clouddiensten, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. TWS is een drijvende kracht in de consolidatie van de hostingsector. Door hun onafhankelijke positie binnen de groep, zijn de business units wendbaar en slagvaardig en leveren zoveel mogelijk direct toegevoegde waarde voor klanten. Als onderdeel van deze groep
kunnen zij kostenefficiënt werken, kwaliteit borgen en investeren in de toekomst. TWS biedt bedrijven financiële zekerheid, strategische begeleiding en gedeelde kennis. Onderdeel van Total Webhosting Solutions zijn onder meer Yourhosting, Versio, RealHosting en Reviced Cloud Services. Meer informatie op http://www.tws.eu.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-21T16:15:08.000Z Total Webhosting Solutions
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.