Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Groei Rubicon stevig doorgezet

Vianen, 10 juli 2018 - Rubicon, Cloud Advisor met een innovatieve kijk op ICT, heeft van 2017 wederom een uitstekend jaar weten te maken. Het jaar werd afgesloten met een omzetgroei van ruim 22% en een sterke groei van het aantal opdrachtgevers in de Enterprise markt. Het medewerkersbestand is in gelijke mate gegroeid. De omvangrijke kennis van Microsoft Cloud-technologie in combinatie met Managed Application Services maakt het verschil bij de opdrachtgevers.

Rubicon laat hiermee zien dat zij met een team van bijna 175 deskundigen zeer goed in staat is met geavanceerde (maatwerk)oplossingen de digitaliseringsstrategieën van haar opdrachtgevers te laten slagen en als managed service te kunnen aanbieden. De groei is voornamelijk gerealiseerd met behulp van innovatieve technologieën als Microsoft Azure, Power BI, Office 365, Dynamics CRM en Xamarin. Opdrachtgevers van Rubicon hebben vooral in deze expertises geïnvesteerd om invulling te geven aan hun digitale transformatieproces rondom klanten, (keten-)partners en medewerkers. Hierbij worden Data Analytics en digitalisering van bedrijfsprocessen als belangrijke drivers gezien. De innovatie die de cloud hieraan toevoegt, maakt veel meer mogelijk en geeft sneller resultaat.

“Het jaar 2017 was voor Rubicon een bijzonder jaar waarin strategische stappen voorwaarts zijn gezet om groei en innovatiestrategie te kunnen voortzetten” vertelt Arno Borger, CEO Rubicon. “We zijn de technologiepartner die diepgaande kennis, technologie en diensten rondom specifieke cloud scenario’s inbrengt.” De vooruitzichten voor 2018, het jaar waarin het bedrijf haar 20e verjaardag viert, zijn veel belovend. Het eerste half jaar is wederom een omzetgroei gerealiseerd van +20% met opvallende opdrachtgevers in de publieke en financiële sector. “Hiermee lopen we in lijn met onze strategie om dé cloud business partner te zijn voor Enterprise en MKB+. Opvallend is dat veel klanten bij Rubicon komen voor ontzorging en kiezen voor volledige ondersteuning door Rubicon’s Cloud Operations Center. Op basis van onze advies- en migratiediensten laten we onze klanten in deze nieuwe dienst ‘landen’ met hun applicatieve Workloads. Het geeft onze klanten duidelijkheid wat de cloud kan bieden en hoe applicatiebeheer moet worden georganiseerd in de cloud, nu het traditionele datacenter min of meer is verdwenen.”

Over Rubicon
Rubicon is marktleider in Microsoft Cloud-technologie. Digitalisering vereist een gedegen expertise in IT architectuur, Software Development en Applicatie Lifecycle Management. Onze opdrachtgevers zoeken mogelijkheden om de digitale innovatie, vooral uit de Cloud, snel en veilig te implementeren. Medewerkers kunnen hierdoor succesvoller opereren, klanten worden sneller en beter bediend èn opdrachtgevers zijn verzekerd van de nieuwste technologie. Rubicon levert senioriteit, complete diensten en geavanceerde (maatwerk)oplossingen om de digitaliseringsstrategie van opdrachtgevers te laten slagen. Volledig ondersteund vanuit het Cloud Operations Center. Met meer dan 175 specialisten en een gedegen trackrecord bij toonaangevende opdrachtgevers zijn opdrachtgevers verzekerd van schaalbaarheid, continuïteit en een resultaatgerichte aanpak. Meer informatie op: www.rubicon.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-10T15:56:15.000Z Rubicon B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.