Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AEB nieuwe website met dagelijks actuele content

Elke dag nieuws over internationale handel en logistiek Capelle aan den IJssel, 16 juli 2018 - AEB heeft zijn website volledig vernieuwd én verrijkt met waardevolle content. Bedrijven die actief zijn in internationale handel, logistiek en supply chain kunnen op www.aeb.com/nl niet alleen terecht voor slimme oplossingen, maar ook dagelijks nieuwe inspiratie en inzichten halen uit artikelen over nieuwe trends, ontwikkelingen en actualiteiten.

Nu de Verenigde Staten, China en de Europese Unie voortdurend nieuwe handelsbarrières opwerpen, is de vraag naar inzichten en oplossingen groter dan ooit. AEB speelt daarop in met een volledig nieuwe website. Deze nieuwe website laat belangrijke ontwikkelingen in het productportfolio zien zoals AEB’s cloud-oplossingen en het innovatieve softwareplatform nEXt. Bedrijven kunnen zelf ontdekken wat vandaag de dag de mogelijkheden zijn om export management, import management, trade compliance en supply chain collaboration te digitaliseren.

Dagelijks nieuws

De nieuwe website van AEB is echter niet alleen bedoeld om mensen die werkzaam zijn in de internationale handel, logistiek en supply chain te informeren over software, maar ook over hun vak. Dagelijks verschijnen nieuwe artikelen of video’s via het digitale AEB Magazine over actuele onderwerpen, nieuwe trends en belangrijke ontwikkelingen. Voor Iedereen die wil bijblijven en in deze onzekere tijden op zoek is naar nieuwe inzichten en inspiratie, is dat magazine een must. AEB Magazine biedt dagelijks nieuwe content over:

  • Supply Chain Management en Logistiek
  • Global Trade en Customs Management
  • Export Controle en Compliance
  • IT-management en Digitalisering

Nieuwe huisstijl

De website is opgemaakt in de nieuwe AEB-huisstijl. De slanke letters en de nieuwe kleuren tonen het dynamische karakter van het internationale softwarehuis met het hoofdkantoor in Stuttgart en een Nederlandse vestiging in Capelle aan den IJssel.

Natuurlijk is AEB ook op sociale media actief. Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws voor u en uw collega’s? Wilt u direct op de hoogte worden gesteld als nieuwe artikelen in het digitale AEB Magazine verschijnen? Volg ons dan op LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/aeb-nl/).

Over AEB (www.aeb.com – www.aeb.com/nl)

AEB ontwikkelt al meer dan 35 jaar software voor de ondersteuning van internationale handel en logistieke processen van bedrijven in de industriële, commerciële en dienstverlenende sectoren. Meer dan 5000 klanten uit meer dan 35 landen gebruiken de oplossingen van AEB voor transport en warehouse management, voor import en export management, preferentie management en veel meer. Zij profiteren van een verbeterde efficiëntie, compliancy en transparantie – in binnen- en buitenland – dankzij toepassingen zoals douane- en embargocontroles, verbeterde samenwerking met supply chain partners en automatisering va verzendprocessen. AEB’s portfolio strekt zich uit van online plug-and-play oplossingen tot uitgebreide logistieke systemen.

AEB heeft zijn hoofdkantoor en datacenters in Stuttgart en beschikt daarnaast over internationale vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Zwitserland, Zweden, Tsjechië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Voor meer informatie:

AEB Nederland, Riviumboulevard 301-320

Richard Groenendijk, General Manager

email: richard.groenendijk@aeb.com

tel.: +31 883131700

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-16T08:11:00.000Z Presscom PR & Marketing B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.