Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Museum of Londen werkt samen met Rubrik

Museum of London beschermt collectie-databases en bevordert cloudstrategie met Rubrik. Het clouddatabeheerplatform van Rubrik stelt het IT-team in staat om 90% snellere hersteltijden voor de SQL- en Oracle-databases te bereiken en 90% tijdbesparing op het beheer te realiseren

 

LONDON en PALO ALTO, 21 augustus 2018 Rubrik, het clouddatabeheer-bedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het door het Museum of London is geselecteerd om gegevens te beschermen en beheren in zijn fysieke en virtuele omgevingen. Rubrik levert een alles-in-één gegevensbeheeroplossing voor back-up, disaster recovery en archivering, die nu al lagere kosten en betere prestaties heeft opgeleverd.

Het Museum of London, opgericht in 1976, toont de geschiedenis van de Engelse hoofdstad, van de prehistorie tot de moderne tijd. De twee locaties, het Museum of London en het Museum of London Docklands, bevatten samen meer dan zes miljoen kunstvoorwerpen en trekken elk jaar meer dan een miljoen bezoekers.

Het IT-team van het museum, dat bestaat uit acht mensen, vertrouwt op technologie om de digitale collecties van de instelling te beschermen en te schalen. Voorheen worstelde het team met een oudere back-upoplossing die steeds complexer, tijdverslindender, duurder en moeilijker te gebruiken was. Bovendien moest het team een kostbare disaster recovery-oplossing beheren met SAN-naar-SAN-opslagreplicatie.

De collectiedatabase van het museum draait op een Oracle-database, beheerd door een externe beheerder. Dit maakte complexe Oracle-restores moeilijk en tijdrovend. Met de geïntegreerde oplossing van Oracle Recovery Manager (RMAN) van Rubrik kan het team van Museum of London nu direct Oracle-back-ups vinden en snel herstellen naar elk gewenst moment in de tijd.

“Rubrik introduceerde een nieuwe benadering van gegevensbescherming,” stelt Adam Monnery, hoofd informatie- en communicatietechnologie bij het Museum of London. “Voorheen was onze belangrijkste doelstelling het opzetten van de juiste infrastructuur om onze enorme digitale verzameling te beschermen en te schalen. Nu richten we ons op het leveren van meerwaarde aan de organisatie. Dit betekent dat we samenwerkingstools moeten gebruiken, ons personeel moeten mobiliseren en ons bedrijf in staat moeten stellen om cross-functioneel te werken. Rubrik is een essentieel onderdeel van die puzzel.”

Na het implementeren van Rubrik was Museum of London in staat om:

●     Downtime te minimaliseren en de hersteltijd met 90% te verkorten. Met de oudere oplossing zou het minimaal twee dagen duren om een bestand vanaf tape te herstellen, nu kost het met Rubrik slechts enkele minuten. 

●     De tijd die wordt besteed aan het beheren van de omgeving met 90% te verkorten. Van vijftien uur per week voor het monitoren van back-ups naar slechts één uur per week, waardoor er meer tijd is om te investeren in automatisering en strategische initiatieven die grotere bedrijfswaarde genereren.

●     Eenvoudig en efficiënt toegang te krijgen tot SQL-back-uprapporten om er zeker van te zijn dat er geen fouten waren met de native integratie van Rubrik voor SQL Server.

●     De bestaande secundaire SAN-opslag voor noodherstel te vervangen en de infrastructuurkosten te verlagen.

●     Replicatie in de cloud te verkennen voor een krachtigere strategie voor noodherstel. Rubrik is vendor-agnostisch en cloud-native, waardoor het Museum of London de flexibiliteit heeft om te schalen naar elke cloud en vendor lock-in te voorkomen.

“We zijn er trots op dat we het Museum of London kunnen helpen met het beschermen van hun digitale collectie en ze voor te bereiden op een toekomst in de cloud,” zegt Martin Brown, Director West-Europa bij Rubrik. “Omdat Rubrik eenvoudig beheer en snelle time-to-value levert, kan het Museum of London nu het verleden behouden met behulp van de nieuwste state-of-the-art technologie voor cloudgegevensbeheer.”

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-21T14:41:35.000Z Rubrik
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.