Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Content Guru Challenger in Gartner MQ 2018

Gartner, 's werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau, heeft opnieuw onderzoek gedaan naar 10 Contact Center as a Service aanbieders in West-Europa op basis van criteria als ‘ability to execute’ en ‘completeness of vision’. Content Guru is voor het vierde jaar op rij gepositioneerd als Challenger in het 2018 Magic Quadrant voor Contact Center as a Service in West Europa.

Gartner, 's werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau, heeft opnieuw onderzoek gedaan naar 10 Contact Center as a Service aanbieders in West-Europa op basis van criteria als ‘ability to execute’ en ‘completeness of vision’. Content Guru is voor het vierde jaar op rij gepositioneerd als Challenger in het 2018 Magic Quadrant voor Contact Center as a Service in West Europa

Gartner Critical Capabilities rapport

Daarnaast is Content Guru geanalyseerd in Gartners rapport 2018 Critical Capabilities, dat kijkt naar het wereldwijde CCaaS-landschap en een dieper inzicht biedt in het product- en serviceaanbod van leveranciers. In het Critical Capabilites-rapport van dit jaar staat Content Guru als eerste gepositioneerd ​​met 3,5 uit 5 in de categorie 'High-Volume Call Center' en heeft de op één na hoogste beoordeling in 'Customer Engagement Center', 'Agile Contact Center' in 'West-Europa'.

Content Guru is leverancier van het storm Cloud Contact Center-platform. Hiermee zijn organisaties op elk gewenst moment van de dag optimaal bereikbaar. Met het storm-platform kunnen organisaties door middel van één applicatie via meerdere kanalen communiceren met hun klanten (via telefoon, chat, sms, mail als ook online zoals Twitter). In Nederland heeft Content Guru klanten als Credit Agricole, Feenstra, Engie, MoneYou, Raet, G4S en nog vele anderen.

Martin Taylor, Global CMO van Content Guru

Martin Taylor merkte op: "Het Magic Quadrant van dit jaar heeft, in vergelijking met het jaar ervoor, Content Guru verder zien groeien op het gebied van visie, terwijl ook de capaciteit om uit te voeren hoger is. Dit vinden we een fantastisch resultaat. 2018 Was wederom een ​​uitstekend jaar voor Content Guru, met een substantiële omzet groei en met de groei van het team waardoor onze aanwezigheid in Azië-Pacific, West-Europa en Noord-Amerika is toegenomen. De omnichannel CCaaS-markt blijft ongekend snel groeien, en we kijken ernaar uit om onze portfolio verder te laten groeien en voort te bouwen op nieuwe en opwindende internationale kansen, waarmee we onze positie als wereldwijde leider in oplossingen voor klantencontact in 2019 zullen consolideren. "

Michael van den Brink, Country Manager van Content Guru Nederland

"We zijn blij met de erkenning van Gartner om ons wederom als Challenger te positioneren binnen het Magic Quadrant. Maar wij zijn extra trots dat onze klanten en de analisten van Gartner ons ook beloond hebben met de hoogste positionering op het gebied van CCAAS oplossingen in West-Europa met de service scores 3,5 van de 5! Met onze jarenlange ervaringen met cloud en klantcontact en met ons geweldige team in Nederland die klantcontact in hun DNA heeft helpen wij onze klanten elke dag weer verder om hun customer experience te verbeteren."

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Michael van den Brink, Country Manager Content Guru Nederland, via 088-5769289 of via info@contentguru.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-19T14:59:49.000Z Content Guru BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.