Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Redbook ICT opent vestiging in Eindhoven

Het Almeerse ICT bedrijf Redbook heeft een tweede vestiging geopend in Eindhoven. Daarmee versterkt het bedrijf haar positie in onder andere de markt voor Salesforce implementaties, integraties, maatwerk en trainingen.

Redbook heeft sinds haar oprichting enkele honderden Salesforce implementaties uitgevoerd. Ook in de regio Eindhoven verwacht Redbook veel ondernemingen te kunnen helpen bij het goed gebruiken van CRM. Het bieden van trainingen is daarbij een speerpunt.

'Veel bedrijven profiteren niet van de voordelen van een goed CRM. Dat is zonde en niet goed voor de concurrentiepositie. Ook in het zuiden van Nederland willen we ondernemingen kunnen helpen aan betere processen en een beter rendement. Daarvoor willen we dichterbij zijn met onze consultants. De reden om voor Eindhoven te kiezen is omdat de regio Eindhoven economische gezien 'booming' is. En er is ook veel technisch talent door de aanwezigheid van uitstekende opleidingsfaciliteiten. Een vestiging in het zuiden van het land brengt ons dus dichterbij klanten in die regio en ook dichterbij een deel van de arbeidsmarkt wat we erg interessant vinden'. Aldus Fred Groters, algemeen directeur van Redbook.

Redbook heeft al een aantal grote projecten in het zuiden van het land en verwacht in 2019 verder door te groeien tot 25 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-09T18:06:54.000Z Redbook ICT
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.