Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Onderzoek: Moneybird beste pakket voor ZZP'ers

Moneybird neemt voor de ZZP’er veel boekhoudkundige handelingen uit handen voor een relatief lage prijs. Dat blijkt uit onderzoek van Appwatching. Appwatching onderzocht elf aanbieders die een boekhoudprogramma aanbieden dat geschikt is voor ZZP’ers. Aan de hand van veertien functies en de maandelijkse kosten is de prijs-kwaliteitverhouding berekend.

Moneybird staat dus op de eerste plaats, maar het verschil met de rest van de aanbieders is klein. e-Boekhouden.nl eindigde net op een tweede plaats, op de voet gevolgd door Informer Online.

Hoe is dit berekend?

De prijs-kwaliteitverhouding is tot stand gekomen door de prijs per maand voor ZZP’ers te delen door de behaalde score op basis van aanwezige functies. Vervolgens is het uitgedrukt in een eindcijfer dat dient als indexcijfer. Omdat de nummer 1 de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt, ontvangt die een 10,00 als eindcijfer. De cijfers die daarop volgen zijn relatieve scores ten opzichte van van de nummer 1.

Waarom dit onderzoek?

Het onderzoek is uitgevoerd als vervolg op het onderzoek naar snelste boekhoudprogramma voor ZZP’ers en MKB’ers. Het doel is om in kaart te brengen welke van die tijdbesparende boekhoudprogramma’s daadwerkelijk geschikt zijn voor ZZP’ers. En dus online boekhouden het meest eenvoudig maakt ten opzichte van de prijs. 

Bekijk hier alle resultaten van het onderzoek

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-20T22:47:20.000Z Appwiki
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.