Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TPSC treedt buiten de zorg met RiskSync

The Patient Safety Company, leverancier van kwaliteit & risico management oplossingen voor de gezondheidszorg, heeft een nieuw label uitgebracht; RiskSync. Met RiskSync kan de Alkmaarse softwareleverancier voorzien in de kwaliteit & risico management behoefte van niet-zorggerelateerde organisaties.

RiskSync is een label van The Patient Safety Company (TPSC); key player op het gebied van kwaliteit & risico management software in de gezondheidszog. TPSC levert een geavanceerd software platform, TPSC Cloud™. Op het platform draaien software oplossingen t.b.v. incident management, klachten management, continu verbeteren, etc.

Het software platform van The Patient Safety Company staat bekend om flexibiliteit en gebruiksgemak; iedere oplossing wordt geheel aangepast naar de huidige werkwijzen van de organisatie. Deze unieke eigenschappen vergroten de acceptatie en het gebruik van de software binnen de instelling.

Wereldwijd maken zo’n 500 zorginstellingen gebruik van TPSC Cloud™; van grote, prestigieuze academische ziekenhuizen tot kleine huisartsenposten. Daarnaast krijgt The Patient Safety Company regelmatig aanvragen van organisaties buiten de zorg. Om ook deze organisaties op een laagdrempelige manier van dienst te kunnen zijn heeft The Patient Safety Company een nieuw label ontwikkeld: RiskSync.

Rick Bergen, CEO TPSC & RiskSync: 

Iedere organisatie die kwaliteit en veiligheid nastreeft willen - en kunnen - we verder helpen; groot of klein, zorg of niet-zorg. The Patient Safety Company levert al meer dan 15 jaar een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid in de gezondheidszorg. Waarom zouden we niet hetzelfde kunnen doen in andere sectoren? Bijvoorbeeld olie & gas, productie, engineering, educatie, etc. We hebben in de loop der jaren heel wat implementaties gerealiseerd, bestaande uit innovatieve applicaties die in ieder type organisatie gebruikt kunnen worden. Ongeacht de sector. Met RiskSync kunnen we hier verder op inspelen!”

Het klantenbestand van The Patient Safety Company kent al een aantal niet-zorggerelateerde organisaties. Voorbeelden zijn een olie raffinage uit Maleisië en een veiligheidsregio uit Nederland. Die eerste maakt al gebruik van het RiskSync label. De werking van het RiskSync platform is exact hetzelfde als die van TPSC Cloud™, alleen de look-en-feel is anders. 

Buiten Nederland wordt de software verspreid via een internationaal partnernetwerk. Ricardo Varela van Oordt, Sales & Partner Manager: 

Onze partners staan te popelen om met RiskSync aan de slag te gaan. Ook voor hen betekent dit een geheel nieuwe markt die veel nieuwe kansen biedt. Zij kennen de kracht en flexibiliteit van de software als geen ander en zijn het met ons eens; We moeten ons niet limiteren tot één sector, als we zoveel meer kunnen doen. Onze eerste RiskSync klant is al een feit!

Is uw organisatie ook op zoek naar een kwaliteit & risico management oplossing die is aan te passen naar huidige processen en werkwijzen binnen uw organisatie? Bezoek www.risksync.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-19T10:18:58.000Z The Patient Safety Company
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.