Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

FLX Solutions kiest voor Governance.Business PSA

FLX Solutions koos voor Governance.Business Professional Services Automation, een InovaPrime-oplossing, om de volledige organisatie en business te managen. FLX Solutions was vastbesloten om zijn processen te verbeteren om de best mogelijke services te bieden en onnodige werkzaamheden, administratieve processen, repetitieve taken, kosten en vertragingen te elimineren.

FLX Solutions is een snelgroeiend consultancy- en implementatiebedrijf met een sterke focus op digitale transformatie, Robotic Process Automation & Artificial Intelligence. FLX Solutions koos voor Governance.Business Professional Services Automation, een InovaPrime-oplossing, om de volledige organisatie en business te managen. FLX Solutions was vastbesloten om zijn processen te verbeteren om de best mogelijke services te bieden en onnodige werkzaamheden, administratieve processen, repetitieve taken, kosten en vertragingen te elimineren. Gekeken werd naar vervanging van alle tools door nieuwe out-of-the-box-technologie, waardoor controle en zichtbaarheid van de gehele levenscyclus van requests en SLA’s mogelijk werd. Binnen een implementatie periode van slechts enkele dagen kreeg FLX Solutions toegang tot één centrale oplossing met real-time geaggregeerde informatie die tijd bespaart en teams in staat stelt beter te functioneren.     

Tijd over voor andere zaken

"Als klein bedrijf hebben de meeste werknemers meerdere, soms gedeelde verantwoordelijkheden. Daarom is het belangrijk dat alle informatie eenvoudig, compleet en meteen gebruiksklaar beschikbaar is om al het management te kunnen doen", zegt Jochem Wielders, Chief Technical Officer van FLX Solutions. FLX Solutions moet visibility en controle hebben over alle operaties en management, inclusief eenvoudige taken zoals het bijhouden van uren, het registreren van vakanties, het bijhouden van uitgaven, facturering, het beheren van de salesfunnel, de financiëen inzichtelijk maken en andere bedrijfsactiviteiten. Daarnaast richt het bedrijf zich op het leveren van projecten en diensten aan zijn klanten, dus de dagelijkse werkzaamheden omvatten resourceplanning, projectplanning, forecasting en monitoring van actuals op financiën en resources, tracking en opvolging van tickets, beheer van SLA's. Al deze activiteiten zijn cruciaal voor een gezond bedrijf.

Slechts één oplossing om het complete bedrijf te managen    

Tijd is kostbaar voor FLX Solutions. Het heeft een snelle en efficiënte oplossing nodig, het heeft geen tijd om te investeren in ontwikkeling. Een cloud-turnkey-oplossing, zoals Governance.Business Cloud, biedt de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en lage kosten die een klein bedrijf als FLX Solutions nodig heeft. "Er was behoefte aan slechts één tool voor eigenlijk al onze verschillende taken en real-time geaggregeerd inzicht in alle bedrijfsgegevens", verduidelijkt Jochem Wielders. 

Met de Governance.Business Professional Services Solution heeft FLX Solutions nu meer transparantie, controle en zichtbaarheid over alle processen en gegevens, maar nog belangrijker is dat er nu betere samenwerking is binnen het gehele team en dat er een duidelijk overzicht is van de projecten, behoeften en middelen. 

"We gebruiken nu slechts één tool die ons alle functionaliteit biedt die we nodig hebben om onze dagelijkse taken uit te voeren. We hadden verschillende oplossingen met verschillende databronnen, wat resulteerde in veel handmatig werk om een volledig beeld te krijgen. Nu hebben we één enkele tool met real-time geaggregeerde informatie ", zegt Jochem Wielders.  

Om de volledige case study te lezen, klik hier

 

Over FLX Solutions    

FLX Solutions, opgericht in 2014, is een snelgroeiend consultancy- en implementatie bedrijf met een sterke focus op digitale transformatie, Robotic Process Automation & Artificial Intelligence. FLX Solutions is een ambitieuze en innovatieve organisatie die vanuit een disruptieve filosofie processen en methoden aanwendt om zichzelf en de services aan hun klanten te verbeteren.    

 

Over InovaPrime     

InovaPrime is een wereldwijd opererend IT-bedrijf dat zich bezighoudt met Consulting, Managed Services, Solution Development en Outsourcing. De focus ligt op het leveren van hoogwaardige oplossingen aan haar klanten, door de inzet van de meest recente en efficiënte technologieën, waardoor business value en time-to-market worden gemaximaliseerd.  

InovaPrime werd opgericht in 2015, in Portugal en heeft kantoren in Spanje, Nederland, Denemarken en Zweden.  

Ga voor meer informatie naar https://www.inovaprime.com/   

 

Over Governance.Business   

Governance.Business software is ontwikkeld door InovaPrime. Governance.Business is een oplossing voor Business Process Management. Het is ontworpen om bedrijven te helpen met governance en management van hun strategie, doelen, prioriteiten, processen en mensen met betrekking tot strategieplanning en -uitvoering; van portfolio management en projectuitvoering tot resource-optimalisatie.  

Ga voor meer informatie naar https://governance.business/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-30T12:54:02.000Z InovaPrime


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.