Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Forrester positioneert Rubrik als leider

In de nieuwste editie van het Forrester Wave-rapport over Data Resilience Solutions is Rubrik benoemd tot leider. De specialist op het gebied van multi-cloud data control kreeg zelfs de hoogste score toegekend op het gebied van strategie.

Forrester heeft tien vendoren geëvalueerd op basis van veertig criteria, die weer zijn onderverdeeld in drie categorieën: huidige aanbod, strategie en aanwezigheid in de markt. Rubrik behaalde de hoogst mogelijke score op het gebied van strategie en security.

“Rubrik past bij bedrijven die erop uit zijn om hun data resilience te vereenvoudigen, moderniseren en consolideren”, aldus het rapport. Rubrik wordt omschreven als een ‘eenvoudige, intuïtieve en krachtige policy engine die de bescherming van data regelt, ongeacht het soort, de locatie of het doel van de data.’

“Deze erkenning laat zien dat we uitstekend zijn gepositioneerd om de transformatie van de data management-markt te leiden”, aldus Bipul Sinha, CEO van Rubrik. “Klanten stellen steeds hogere eisen aan data management-oplossingen, die verder gaan dan alleen back-up en recovery. Dat we de hoogste score hebben gekregen op het gebied van strategie bevestigt dat we op de juiste weg zijn om door middel van innovatie steeds beter te voldoen aan de vraag van onze klanten.”

Het volledige rapport is hier beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-17T17:23:03.000Z Rubrik


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.